Setari Cookie-uri

15 Sfaturi psihologice minunate care iti vor schimba viata

Incercam atat de mult sa devenim mai buni, mai inteligenti, mai puternici si deseori alegem cele mai grele cai pentru a ajunge acolo unde trebuie. 

Incercam atat de mult sa devenim mai buni, mai inteligenti, mai puternici si deseori alegem cele mai grele cai pentru a ajunge acolo unde trebuie.

Am gasit pe BrightSide cateva comenzi rapide care va vor aduce performantele in diferite zone la un nou nivel. Si la sfarsitul articolului veti gasi si un bonus care va va ajuta sa va intelegeti mai bine cu oamenii.

1. Daca vrei sa cumperi cele mai ieftine produse dintr-un supermarket, cauta-le pe rafturile de sus. Astfel de produse nu sunt niciodata pozitionate la nivelul ochilor.

2. Lumanarile vor rezista mai mult daca le pui in congelator pentru cateva ore inainte de a le aprinde.

3. Pentru a verifica calitatea tusului de la o imprimanta, printeaza o pagina cu logo-ul Google pe ea. Aceasta contine toate culorile principale.

4. Cu cat mananci mai repede, cu atat te ingrasi mai repede. Specialistii au demonstrat ca persoanele care mananca repede iau 1.81 kg intr-o luna, in timp ce persoanele care mananca lent iau doar 0.68.

Citește și:

5. Mergi la gradina zoologica? Atunci imbraca-te in haine in culorile ingrijitorilor de acolo. Animalelor nu le va fi frica de tine si nu se vor ascunde.

6. Bananele mai sunt cunoscute si sub numele de "fructele fericirii". Mananca o banana la micul dejun si vei fi cu zambetul pe buze intreaga zi.

7. O cana de cafea consumata dupa o sedinta de exercitii fizice, ajuta la accelerarea metabolismului si la arderea grasimilor.

8. Daca esti intepat de un tantar, pune o lingura calda pe zona in care ai fost intepat. Va opri reactia organismului si senzatia de mancarime va disparea.

9. Un somn de cateva minute in mijlocul zilei ajuta la imbunatatirea memoriei si reduce riscul bolilor cardiovasculare. Insa daca dormi mai mult de 9 ore dai peste cap sistemul imunitar.

10. Daca asculti muzica in timp ce esti la sala de forta, poti ridica cu 15% mai multe greutati decat in mod obisnuit.

Citește și:

11. Daca incerci sa iti amintesti de ceva anume, inclesteaza-ti pumnul. Acest truc stimuleaza activitatea creierului si imbunatateste memoria.

12. Folosind mana nedominanta sa faca lucruri de rutina (precum perierea dintilor) va ajuta creierul sa lucreze diferit si va imbunatati abilitatea de a gestiona diferite tipuri de sarcini.

13. Daca nu stii cum sa reactionezi in preajma copiilor galagiosi si nazdravani, gandeste-te la ei ca la niste oameni beti.

14. Daca bei o cana de ceai verde inainte de a merge la culcare, vei arde calorii in timpul somnului. De asemenea, ceaiul verde accelereaza metabolismul.

15. Ai probleme cu somnul? Incearca tehnica 4-7-8 ca sa adormi in 60 de secunde. Inchide gura si inhaleaza aerul pe nas timp de 4 secunde. Apoi tine-ti respiratia timp de sapte secunde. Expira complet tot aerul strans in plamani pe parcursul a opt secunde.

Citește și:

BONUS: Daca vrei sa stii ce cred oamenii despre tine, invata sa citesti limbajul corpului. Bratele incrucisate si picioarele puse unul peste altul reflecta o pozitie defensiva si scepticism. "Pozitiile deschise" arata o atitudine deschisa cu privire la tine si la ce spui.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.