Setari Cookie-uri

Andreea Marin a dat jos 15 kilograme, după o vizită la medic! Cum arată acum prezentatoarea tv?

Andreea Marin a slăbit considerabil în această vară. Vedeta a decis că sănătatea este cea mai importantă, astfel că a reușit să dea jos 15 kilograme, după o vizită la medic.

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, a devenit subiect de discuție în mediul online, datorită impresionantei sale transformări fizice și a faptului că a reușit să scape de 15 kilograme, după o vizită la medic. Vedeta, cunoscută pentru cariera sa de prezentatoare TV și pentru implicarea sa în proiecte umanitare, a făcut mărturisiri sincere despre drumul pe care l-a ales spre o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Andreea Marin a împărtășit într-un interviu recent pentru Xtra Night Show detalii despre motivul pentru care a decis să ia măsuri serioase în ceea ce privește sănătatea sa. Această decizie a fost motivată de problemele de sănătate pe care le experimenta de ceva vreme.

"Mă mir că am avut această ambiție, însă mi-am impus (…) La nivel fizic. Am fost la medic pentru că nu respiram bine. Când urcam scările, oboseam imediat. Când mă aplecam, mă durea la spatele la ridicare. Mici detalii care fac diferența pentru calitatea vieții noastre.

Citește și:

Nu îmi dădeam seama, pentru că eu sunt înaltă. Am 1,76 m, am această structură de femeie „lungă” și păcălește. O haină bine așezată pe tine păcălește. Te păcălește chiar și pe tine, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre starea ta de bine”, a spus Andreea Marin, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Andreea Marin a reușit să piardă aceste kilograme în plus prin adoptarea unui regim alimentar sănătos și echilibrat, renunțând la alimentele bogate în grăsimi și zahăr.

"Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână.", a adăugat prezentatoarea tv.

Citește și:

Vedeta a mai subliniat faptul că pierderea în greutate i-a oferit un sentiment de întinerire și că a învățat că echilibrul este cheia către o viață mai fericită.

„Chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru. Mă bucur foarte mult.", a mărturidit Andreea Marin, pentru sursa citată mai sus.

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.