Setari Cookie-uri

Nu-ți mai face griji pentru ziua de mâine. Viața ta se întâmplă chiar acum!

Nu te concentra pe durere, găsește puterea de a merge mai departe. Lupta pentru fiecare vis al tău, meriți să îl vezi împlinit. Ai timp suficient pentru aceste lupte. Fii recunoscătoare pentru toate lucrurile mărunte care îți aduc fericire.

Nu mai aștepta ziua de mâine. Petrece mai puțin timp gândindu-te și făcându-ți planuri și mai mult timp făcând lucruri care te fac fericită, care îți pun zâmbetul pe buze, care te ajută să simți că trăiești cu adevărat. Nu mai pune totul la îndoială. Nu mai căuta scuze. Doar acționează. Ieși din zona de confort și asumă-ți riscuri. Bucură-te de momentul prezent.

foto interior si prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Nu îți mai compara viața cu viețile celor din jurul tău. Viața lor nu este viața ta și nici nu vrei să fie. Fii atentă la tine, la sufletul tău, la inima ta, la emoțiile pe care le ai, la propria ta experiență. Fii conștientă de cine și cum te influențează. Nu lăsă ca nimeni să îți dicteze cum să trăiești în această lume. Nu te conforma sfaturilor care nu sunt importante pentru tine.

Citește și:

Acceptă că nu poți avea viața perfectă. De fapt, perfecțiunea nici măcar nu există. Renunță la lucrurile la care poți renunța astfel încât să poți ajunge acolo unde îți dorești cu adevărat.

Nu îți fie teamă să te schimbi, să începi să mergi pe un alt drum sau chiar să o iei de la capăt... nu este niciodată prea târziu să trăiești așa cum îți dorești, să fii fericită cu adevărat. Ai puterea de a spune "STOP" și de a scăpa de lucrurile și de oamenii care te trag în jos, care îți aduc nefericire, și să înveți să ai încredere în tine. Tu ești responsabilă pentru ceea ce simți, pentru fericirea ta. Tu ai puterea de a schimba povestea ta oricând, de a încheia acest capitol si de a începe altul, mult mai frumos. Tu decizi. Nu aștepta pentru că te vei trezi la 80 de ani și îți vei da seama că ai trăit o viață simplă, fără amintiri frumoase. Nu lăsă ca frică să pună stăpânire pe sufletul tău, lupta cu ea.

Citește și:

Majoritatea oamenilor nu știu ce fac... și este normal că nici tu să nu știi ce faci. Dar nu te opri. Mergi mai departe. Descoperă-te. Dezvoltă-te. Permite sufletului tău să ia cele mai îndrăznețe decizii pentru tine.

Nu rămâne în rutină. Nu trăi în superficial. Nu îți irosi viața făcând nimic. Nu te mulțumi cu puțin.

Ascultă-ți întotdeauna sufletul. Fii bună. Oferă atunci când ai ocazia. Zâmbește mai des. Trăiește mai intens. Spune ce simți. Îți este permis să spui "Nu" dacă asta vrei.

Nu te concentra pe durere, găsește puterea de a merge mai departe. Lupta pentru fiecare vis al tău, meriți să îl vezi împlinit. Ai timp suficient pentru aceste lupte. Fii recunoscătoare pentru toate lucrurile mărunte care îți aduc fericire.

Citește și:

Fii bună cu tine, cu sufletul tău. Fă ceva mic pentru tine zi de zi. Oferă-ți timpul de care ai nevoie.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.