Setari Cookie-uri

Luna Plină Roz de pe 6 aprilie aduce echilibru și armonie după o perioadă de furtuni emoționale puternice

Învățăm să găsim echilibrul și armonia în mijlocul procesului de creștere și schimbare. Universul ne spune că, deși călătoria poate fi una plină de provocări aceasta este, de asemenea, frumoasă și plină de satisfacții, iar lecțiile pe care le învățăm ne pot aduce mai aproape de sinele nostru adevărat. 

Începem luna aprilie cu un eveniment astrologic foarte important. Pe 6 aprilie cerul tot mai cald și mai colorat al primăverii răsare Luna Plină roz, a doua lună plină din acest anotimp, aducând cu ea o perioadă de echilibru și armonie în sufletele noastre după câteva săptămâni încărcate de furtuni emoționale puternice.

Nuanța vibrantă a acestei Luni Pline adaugă și energie mistică, invocând la sentimente de iubire, compasiune și unitate.

Luna Plină Roz de pe 6 aprilie are loc în zodia Balanță

Informații importante despre zodia Balanță: în general, nativii acestei zodii sunt împărțiți în două categorii - pe de o parte avem Balanțele care trăiesc organizat, cu fiecare lucru pus întotdeauna la locul sau și cu o rutină strictă și tabieturi foarte exacte. Pe de cealaltă parte, avem Balanțele nonconformiste, spirite rebele ce trăiesc într-un soi de haos organizat.

Citește și:

În astrologie, Balanța este lumina echilibrului în creație și semnul puterii fizice. Acest semn de aer este asociat cu spiritualitatea, relațiile frumoase și iubirea. De asemenea, Balanța ne arată că fiecare legătură pe care o formăm este o oportunitate de ne cunoaște mai bine pe noi înșine. Sufletul intră în contact cu alte suflete în această lume pentru a învăța lecții importante, pentru a experimenta viața și pentru a evolua, a crește și a se dezvolta.

Luna Plină în Balanță vine cu un mesaj foarte important de la Univers: este momentul să ne conectăm cu puterea inimii și să cultivăm compasiunea și bunătatea nu doar față de noi înșine, ci și față de oamenii din jurul nostru.

Luna Plină în Balanță: Ce trebuie să învățăm în următoarele zile?

Luna Plină în Balanță ne învață că relațiile noastre reflectă sinele nostru interior. Oamenii pe care îi atragem în viața noastră sunt oglinzi care ne reflectă propriile convingeri, modele, dorințe și planuri. Prin urmare, atunci când intrăm într-o relație, câștigăm experiențe prin care învățăm mai clar cine suntem, ne identificăm punctele forțe și punctele slabe astfel încât să ne transformăm și să evoluăm pe toate planurile.

Citește și:

Cântarul Balanței reprezintă echilibrul necesar pentru relații sănătoase. Acest echilibru presupune onorarea propriei persoane și a oamenilor din jur, oferirea și primirea în mod egal și dorința de respect reciproc.

După o perioadă destul de dificilă în ceea ce privește viața personală, în care am avut parte de probleme, stres, agitație, conflicte și multe certuri, iată că Luna Plină în Balanță aduce o energie cosmică liniștitoare, aproape magică, prin care ne putem rezolva toate dificultățile. Suntem acolo unde trebuie să fim, iertăm trecutul și mergem mai departe în timp ce ne concentrăm asupra momentului prezent și învățăm să fim recunoscători pentru ceea ce trăim.

Învățăm să găsim echilibrul și armonia în mijlocul procesului de creștere și schimbare. Universul ne spune că, deși călătoria poate fi una plină de provocări aceasta este, de asemenea, frumoasă și plină de satisfacții, iar lecțiile pe care le învățăm ne pot aduce mai aproape de sinele nostru adevărat.

Citește și:

foto main: kdshutterman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.