Setari Cookie-uri

Prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu, după ce Antena 1 l-a dat în judecată: Le doresc multă sănătate...

Antena 1 i-a dat în judecată pe cei 3 chefi, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu i-a uimit pe internauți!

Chef Cătălin Scărlătescu a răbufnit în fața presei după ce a aflat că Antena 1 a intentat un proces împotriva sa și a foștilor săi colegi de platou, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Într-un interviu acordat Cancan.ro, Scărlătescu a făcut primele declarații, exprimându-și uimirea și, totodată, nevinovăția în privința acuzațiilor care au stat la baza procesului.

"Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva: «Băi, v-a dat în judecată Antena!». Îți dai seama că ne așteptam să ne dea", a declarat Scărlătescu, subliniind că nici nu cunoaște conținutul acțiunii legale îndreptate împotriva lor.

Citește și:

Chef-ul a preferat să rămână rezervat și să nu vorbească prea mult pe seama acestui subiect.

"Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!".

Până în acest moment, colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au ales să păstreze tăcerea, refuzând să facă orice declarație oficială referitoare la procesul intentat de Antena 1.

Pe 23 noiembrie, Antena Group a deschis trei procese separate împotriva celor trei chefi, deschizându-le fiecăruia un dosar la Tribunalul București. Cu toate acestea, până în prezent, nu s-a stabilit niciun termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese,

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.