Setari Cookie-uri

Alexia Eram, salariu colosal la revista mamei sale! Cât câștigă fiica Andreei Esca, la doar 23 de ani?

Alexia Eram are un salariu cel puțin generos, la revista mamei sale, acolo unde ocupă funcția de redactor șef. Cu ce sumă o plătește Andreea Esca pe fiica sa?

La doar 23 de ani, Alexia Eram, cunoscută pentru activitatea sa de influencer și content creator, a șocat publicul cu declarații deschise despre veniturile sale și munca depusă în cadrul revistei A List Magazine, deținută de mama sa, Andreea Esca.

Cu un succes remarcabil în lumea digitală și o comunitate impresionantă de fani online, Alexia Eram a reușit să își câțtige banii relativ repede după terminarea studiilor.. Pe lângă participările la America Express și campaniile online, Alexia lucrează și pentru revista mamei sale, unde și-a dezvăluit salariul lunar de 2.500 de euro. Într-un interviu acordat emisiunii "Drive in with Andrei Niculae", Alexia a explicat că a început să lucreze cu A List Magazine acum 2-3 ani, inițial contribuind la o pagină de shopping în revistă. Ulterior, a evoluat către proiecte mai ample pe partea de content creator și marketing.

Citește și:

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca! Nici eu nu știu salariul mamei. Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo, poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

Citește și:

Mai mult, după întoarcerea de la America Express, fiica Andreei Esca și-a achiziționat o mașină de lux în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Despre această alegere, Alexia a spus că, deși iubitul ei, Mario Fresh, i-a arătat mașina, ea a avut ultimul cuvânt de spus. Cu o atitudine independentă și mândră de reușitele sale, Alexia respinge speculațiile conform cărora succesul ei ar fi datorat influenței mamei sale, Andreea Esca.

„Mi-am dorit mașina asta, am fost foarte fericită că am putut să mi-o cumpăr singură. Și îmi place, asta contează. M-am simțit foarte bine. A fost munca mea, am putut să-mi iau ceva din banii pe care i-am muncit”, a mai declarat Alexia Eram.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.