Setari Cookie-uri

Delia, probleme de sănătate pe scena Untold! Artista a fost la un pas de leșin

Delia a făcut un super show la Untold, însă vedeta a mărturisit că cu greu și-a dus concertul până la capăt. Vedeta era cât pe ce să leșine din cauza căldurii insuportabile.

Delia a susținut un concert memorabil pe scena festivalului Untold 2023, dar evenimentul nu a fost lipsit de provocări neașteptate. Artista a ales un costum excentric, din latex negru, însă a fost pusă în dificultate din cauza temperaturilor ridicate și a ținutei alese.

Îmbrăcată într-un costum spectaculos, dintr-un material care a amplificat disconfortul căldurii, Delia a avut parte de o experiență deloc plăcută pe scenă. La temperaturi de peste 30 de grade Celsius, artista a avut momente în care a fost aproape de leșin. Deși a reușit să ducă concertul până la final și a oferit o performanță impresionantă, Delia a recunoscut că a fost o încercare dificilă.

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untlod la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex. Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, le-a povestit artista fanilor, în mediul online, conform a1.ro.

Citește și:

Delia a împărtășit cu fanii săi experiențele neașteptate pe care le-a avut în timpul concertului de la Untold 2023. Ea a făcut o dezvăluire amuzantă legată de costumul din latex, menționând că a fost un pariu cu sine însăși pentru a vedea cât de mult poate rezista într-o astfel de ținută, dar a recunoscut că s-a confruntat cu disconfortul și cu venele umflate pe cap.

„A fost cel mai greu concert vreodată! Fizic l-am dus foarte greu. Dar a fost plin de adrenalină! A fost superb! Și foarte multă lume! Și la ora aia! Și în soarele ăla! Și vă mulțumesc foarte mult că ați fost alături de mine”, a spus Delia pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.