Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Vedeta a confirmat separarea: Este deja fostul meu iubit

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și chiar ea a fost cea care a confimat separarea de afacerist. Iată ce a povestit diva!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Despre cei doi foști parteneri de viață s-au spus multe în timpul relației lor, dar lor niciodată nu le-a păsat de gura lumii și au continuat pe drumul lor, până când lucrurile nu au mai mers deloc și au decis că a venit vremea să se despartă.

Faptul că în ultima vreme diva a fost surprinsă de mai multe ori singură, a lăsat loc de interpretări și mulți au crezut din start că nu mai este cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, ceea ce este adevărat, pentru că recent chiar ea a fost cea care a dat primele declarații în acest sens. Vedeta a zis despre omul de afaceri că este deja fostul ei iubit. Nu a simțit nevoia de a da mai multe explicații despre cele întâmplate între ei, dar a făcut-o în trecut, pentru că nu este pentru prima dată când iau astfel de decizii.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.