Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul de lux din Dubai! Prețul cerut de divă pentru 65 metri pătrați

La nici doi ani de la achiziție, Bianca Drăgușanu a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că își vinde apartamentul de lux din Dubai.

Bianca Drăgușanu a stârnit din nou interesul publicului prin decizia sa de a-și vinde apartamentul din Dubai, la doar doi ani de la achiziționare. Vedeta a făcut anunțul pe contul său de socializare explicând motivațiile din spatele acestei decizii și specificând suma pe care o cere pentru imobil.

Apartamentul, situat în Aykon Tower din Business Bay, are o suprafață de 65 de metri pătrați și este pus la vânzare la prețul de 440.000 de euro. Bianca Drăgușanu și-a motivat decizia spunând că își dorește să investească într-o casă, posibil și în Dubai, dar și în România. Totodată, vedeta a subliniat că toate bunurile pe care le deține sunt rezultatul propriilor sale eforturi financiare, respingând astfel speculațiile privind posibile cadouri.

Citește și:

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. Deci, cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii. O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu are o viață amoroasă tumultoasă, lucru bine știut de internauți. Recent, ea s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău, după ce acesta a ales să petreacă alături de Florin Salam, în timp ce ea era supusă unei noi intervenții de ordin estetic. Totuși, se pare că lucrurile s-au schimbat, iar blondina a fost surprinsă de paparazii alături de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu în timpul unei plimbări la un magazin de lux.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.