Setari Cookie-uri

Andreea Marin, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu: Am tot încercat să scap de această rivalitate

Andreea Marin a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre Mihaela Rădulescu. Iată ce a zis despre rivalitatea dintre ele!

Timp de mai mulți ani, despre Andreea Marin și despre Mihaela Rădulescu s-a spus că ar fi cele mai mari rivale. Deși toată lumea a așteptat ca măcar una dintre ele să iasă în față și să lămurească întreaga situație dintre ele, mărturisirile au întârziat să apară. De curând, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” a decis că a venit vremea să lămurească pe toată lumea în ceea ce o privește pe presupusa ei rivală, spunând din start că a încercat din greu, multă vreme, să elimine această concurență.

Nu mai este un secret că vedetele au fost căsătorite cu același bărbat, acesta fiind și motivul pentru care oamenii au vorbit timp de mai mulți ani despre o rivalitate. Andreea Marin a spus că nu a existat o luptă între ele, doar că comunică deloc în afara televiziunii și consideră că este cel mai bine așa, pentru că nu sunt compatibile din acest punct de vedere. Mai mult de atât, diva a mărturisit că preferă să fie diplomată în cazul de față, mai ales că nu este prima dată când i se cere să discute pe marginea subiectului.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.