Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat: S-a întors acasă de zece zile...

Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf și a decis să mai acorde o șansă relației lor. Încă soțul vedetei, Alex Ashraf, a renunțat la procesul de divorț și a revenit acasă.

O poveste de dragoste tumultoasă și plină de răsturnări de situație este trăită de Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, care au decis să renunțe la divorț și să-și ofere o nouă șansă. Această veste șocantă a fost făcută publică de către cei doi protagoniști ai poveștii de dragoste, care au acceptat să lase trecutul în urmă și să înceapă o nouă pagină din povestea lor de iubire.

Oana Zăvoranu a fost prima care a confirmat împăcarea, recunoscând că Alex Ashraf s-a întors acasă la ea.

"Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm... A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare... Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există.", a sous vedeta, pentru cancan.ro.

Citește și:

Cu această declarație, Oana a pus capăt speculațiilor cu privire la o posibilă împăcare și a dezvăluit că au reușit să depășească problemele din trecut. Ea a arătat că relația lor a fost reconstruită de la zero și că orice problemă anterioară a fost soluționată.

În același timp, pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a dorit să își exprime sentimentele pentru partenerul ei. Pe InstaStory, ea a scris "Te iubesc!", lăsând astfel să se înțeleagă că sentimentele sale pentru Alex Ashraf nu au dispărut.

Alex Ashraf nu a întârziat să confirme public împăcarea cu soția sa. El a subliniat că au ajuns la un numitor comun și că s-a întors acasă pentru a-și continua viața alături de Oana.

"Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Uite cum doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas, orice obstacol", a declarat Alex Ashraf în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.