Setari Cookie-uri

După numeroase scandaluri, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălpu au ajuns la un consens. Cum se înțeleg acum cei doi?

Claudia Pătrășcanu a mărturisit ce relație are în acest moment cu tatăl copiilor ei.

Relația tumultoasă dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost în atenția publicului în ultimii ani. Cei doi foști soți, care au doi copii împreună, au traversat un lung și complicat proces de divorț și custodie, marcat de procese și scandaluri publice. Cu toate acestea, recent, Claudia Pătrășcanu a surprins mulți spunând că relația lor s-a îmbunătățit.

După un divorț care a durat trei ani și multe acuzații reciproce și scandaluri publice, culminând recent cu un nou proces în care Gabi Bădălău nu a dorit să îi acorde procura necesară Claudiei, pentru a pleca alături de cei mici în Franța.Cu toate acestea, într-o apariție la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că relația lor s-a îmbunătățit semnificativ.

Citește și:

"Merge spre bine (n.r. relația cu Gabi Bădălău). Mi-a adus procura în ziua termenului, dar nu am mai plecat pentru că i-am ascultat sfatul. Mi-a dat un mesaj, chiar el m-a anunțat. I-am ascultat sfatul și m-am documentat după.", a dezvăluit artista, potrivit spynews.ro.

Într-o altă apariție, Claudia Pătrășcanu a subliniat că, în ciuda provocărilor și a influențelor din exterior, ei ar fi putut rămâne părinți și prieteni dacă nu s-ar fi lăsat influențați. Chiar și acum, Claudia menționează că mama ei ține în continuare la Gabi Bădălău și îl consideră ca un fel de copil pentru ea.

"Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei”, a declarat Claudia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.