Setari Cookie-uri

După un divorț dureros, Oana Ioniță iubește din nou: Mă voi recăsători la un moment dat...

După o căsnicie de 10 ani, Oana Ioniță și Florin Budnaru au ajuns la divorț. Cu toate că trece prin momente dificile, cauzate de hotărârea privind domiciliul fiului ei la tatăl lui, coregrafa a găsit puterea să își deschidă inima din nou.

Fosta bebelușă de la "Cronica Cârcotașilor", Oana Ioniță, a împărtășit cu urmăritorii săi un nou capitol din viața sa, confirmând că a găsit iubirea după divorțul de Florin Budnaru, bărbatul cu care a trăit timp de 10 ani și cu care are un copil.

Recent, la un eveniment, Oana Ioniță a făcut declarații uluitoare pentru Playtech Știri, confirmând că trăiește din nou emoțiile iubirii și că ambii copii l-au cunoscut deja pe cel care i-a devenit partener de viață.

După o căsnicie de un deceniu, Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis să meargă pe drumuri separate. Fiecare a ales un traseu diferit, iar Oana Ioniță a recunoscut că acordul pe care l-a făcut cu fostul soț, în ceea ce privește custodia celor doi copii, este acum unul dintre cele mai mari regrete ale sale. Maxim, fiul lor, a rămas în grija tatălui, în timp ce Isabel, fiica Oanei, trăiește alături de ea.

Citește și:

Cu privire la nouă etapă a vieții ei, Oana Ioniță a dezvăluit că se află într-o relație și că este pregătită să își refacă viața, chiar să se și recăsătorească. Această declarație neașteptată a survenit la puțin timp după ce a vorbit deschis despre durerea și provocările prin care trece în urma divorțului.

„Poate mă voi recăsători la un moment dat. Am rochii de mireasă, sunt pregătită, mereu îmbrac rochii de mireasă!”, a mărturisit Oana Ioniță, pentru sursa citată anterior.

Oana Ioniță a fost invitată în emisiunea "Exclusiv VIP", unde a împărtășit și mai multe detalii despre momentul dificil prin care trece. Cu lacrimi în ochi, ea a vorbit despre lupta ei de a se reface după divorț și despre regretul față de acordul privind custodia copiilor, un acord pe care îl consideră acum neechitabil.

Citește și:

„Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu doi oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate-jumătate – și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (…)

Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire, ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a spus coregrafa, potrivit click.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.