Setari Cookie-uri

Tendinte toamna-iarna 2010-2011

Mai avem putin si scapam de zilele toride de vara, de soarele puternic si de caldura insuportabila. Marii designeri vestimentari deja si-au prezentat creatiile pe podiumurile de moda. Iata ce se poarta in sezonul 2010/2011:

Mai avem putin si scapam de zilele toride de vara, de soarele puternic si de caldura insuportabila. Marii designeri vestimentari deja si-au prezentat creatiile pe podiumurile de moda. Iata ce se poarta in sezonul 2010/2011:

MILAN, ITALY - FEBRUARY 27: Model Mariacarla Boscono walks the runway during the Emilio Pucci Milan Fashion Week Autumn/Winter 2010 show on February 27, 2010 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images) 1. Culorile puternice

Nuantele electrice din anii ’80 au revenit in colectiile creatorilor de moda. Desi ne indreptam cu pasi repezi catre toamna, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la culorile puternice in favoarea celor neutre, cu care eram obisnuiti.

Se poarta culori precum visiniu, rosu aprins, galben, mov, roz, portocaliu, verde sau albastru.

2. Botinele cu ciorapi


Botinele purtate cu ciorapii la vedere au devenit un adevarat trend, iar pentru toamna se potrivesc perfect cu o fusta stilou cu talie inalta.

Designeri precum John Galliano, Salvatore Ferragamo sau Jonathan Saunders propun acest stil vestimentar, plin de senzualitate si feminitate.

3. Umerii supradimensionati

Desi au revenit de aproape un sezon in “lumina reflectoarelor”, umerii supradimensionati reprezinta adevarate trenduri ale perioadei reci. Designerii nu s-au rezumat doar la clasicul sacou cu umerii supradimensionati, ci au realizat si alte creatii minunate.

Trendurile in ceea ce priveste umerii supradimensionati sunt: un singur umar supradimensionat, rochite cu umeri supradimensionati sau chiar paltoane cu umeri supradimensionati.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 23: A model walks the catwalk during the Burberry Prorsum LFW Autumn/Winter 2010 Women s wear show at the Parade Ground, Chelsea College of Art on February 23, 2010 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images for Burberry) 4. Stilul militar
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.