Setari Cookie-uri

Bijuteriile extravagante

Diamonds are a girl’s best friends... impreuna cu perlele, cristalele Swarovski si bijuteriile din platina.

Diamonds are a girl's best friends... impreuna cu perlele, cristalele Swarovski si bijuteriile din platina.

Poate ca nici nu s-a nascut inca femeia care sa nu-si doreasca un mic rasfat de cateva milioane de dolari de la partenerul afectuos. Cu siguranta in fiecare dintre noi zace o mica materialista, avida de dovezi costisitoare de apreciere, materializate in parfumuri, lenjerie intima rafinata sau bijuterii extraordinar de scumpe. Dar, oricat de mult am visa la acestea, pentru majoritatea dintre noi nu raman decat ceva intangibil. Ne-am putea multumi si sa aruncam o privire printre optiunile extravagante ale bogatasilor, sa vedem ce bijuterii exagerat de scumpe au mai fost create pentru a fi expuse cu opulenta de catre doamnele din high-class-ul mondial.

Casa Harry Winston a iesit la rampa cu un model de cercei (cu diamante ce-i drept) la un pret exorbitant de 8,5 milioane de dolari perechea. Cred si eu ca in aceste conditii ar putea fi catalogat drept cadoul ideal pentru o partenera sofisticata.

Putem privi in continuare cu jind la colierul de diamante si smaralde semnat Chopard care poate fi achizitionat cu numai 3 milioane de dolari, constituind o combinatie unica de alb si verde, cu 16 carate de diamante si 191 de carate de smaralde columbiene.

Daca medalionul cu diamant in forma de para de 41,4 carate de la Tiffany&Co se gaseste la suma de 2,5 milioane de dolari, pretentiile incep sa mai scada un pic la pretul de 2 milioane pentru urmatoarele produse:

Inelul cu diamant de 2,4 carate montat in platina, de la Graff;

Colierul cu diamante colorate de la William Goldberg, care se remarca prin dimensiuni ceva mai mari, cu diamante de 45 de carate montate in aur de 18 carate si platina.

De la Leviev, colierul cu diamante roz si albe tot la pretul de 2 milioane.

Daca esti adepta ceasului ca accesoriu indispensabil te poti orienta spre un ceas montat in perle si diamante de la Chanel de 1,9 milioane de dolari. Bineinteles ca poti face asta doar dupa ce ai achizitionat si un partener de viata cu un cont generos si dispus sa renunte la 93 de motociclete Harley Davidson ( pe care le-ar putea obtine in schimbul acestei sume) pentru a-ti face tie un capriciu.

Daca posezi o eleganta subtila de felina o poti evidentia atasand tinutei tale o brosa in forma de pantera de la Cartier. Safire, diamante si smaralde montate in platina la pretul de 1,1 milioane de dolari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.