Setari Cookie-uri

Cât costă verigheta Gabrielei Prisăcariu? Alegerea a fot apreciată de internauți

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios weekendul trecut, iar internauții nu au putut trece cu vederea verigheta superbă a fotomodelului.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit duminică, 30 iulie, într-un cadru de poveste, organizat până la cel mai mic detaliu. Cu o dorință puternică ca totul să fie perfect, mireasa a fost meticuloasă în alegerea fiecărui aspect al nunții, de la ceremonie și slujbă, până la ținute și bijuterii. Verigheta aleasă de Gabriela a atras cu siguranță atenția și a făcut furori printre cei prezenți la eveniment.

După eveniment, Gabriela Prisăcariu a împărtășit cu bucurie mai multe fotografii pe rețelele de socializare, iar verigheta sa a atras priviri atenția internauților. Bijuteria este o verighetă splendidă, confecționată din aur alb de 14K și încrustată cu diamante în valoare de 2.81 carate. Cu o greutate de aproximativ 6.83 grame, inelul poate fi realizat pe comandă și poate fi adaptat în trei culori diferite. Potrivit informațiilor de pe site-ul de pe care au fost comandate bijuteriile, prețul inițial al acestei verighete ar fi fost de 29.700 de lei, însă acum se află la reducere, având un preț de 22.275 de lei, adică aproximativ 4.500 de euro.

Citește și:

În comparație cu bijuteria strălucitoare a Gabrielei Prisăcariu, verigheta lui Dani Oțil este mult mai simplă, realizată din aur alb, fără diamante.

După cununia religioasă, Gabriela Prisăcariu a vorbit cu entuziasm despre evenimentul de vis pe care l-au trăit. Emoțiile erau în plină desfășurare, iar cuvintele ei au reflectat fericirea și satisfacția din ziua nunții.

„Doamne! Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut superb totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca… nu cred că mă mai suportă. Nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele… vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil”, a mărturisit entuziasmată Gabriela Oțil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.