Setari Cookie-uri

Colectia Manoush Toamna Iarna 2010 2011

In acest sezon rece, Manoush iti va deschide calea spre o calatorie imaginara in lumea fantastica a circului, acolo unde culorile, texturile si imprimeurile vor pune in scena propriul lor spectacol.

+ FULG DE ZAPADA.
Tricotajele atemporale, mereu trendy, vor fi decorate iarna aceasta cu elemente in stilul “mountain”, la care se adauga amprenta kitsch, atat de indragita, a brandului. Printurile “fulg de zapada” sau “cap de cerb” sunt un must al sezonului, completand look-ul intr-o maniera retro, la care se adauga un strop de nostalgie. Iarna Manoush este nostalgica prin definitie.
+ DRUMUL MATASII.
Stilul etno este una dintre cele mai apreciate directii ale sezonului, amintindu-ne de indepartata si misterioasa Indie. Ca si cand am fi scufundati intr-o mare de condiment, culorile – de la sofran, la purpuriu inchis, roz sau rosu persan, ne inunda cu impresii vizuale, in timp ce rescriu povestile celor o mie si una de nopti.
Bogatia ciucurilor, detaliile dantelate si decoratiunile asemeni unor bijuterii, impodobesc tunicile inspirate de caftanele autentice sau mantourile lungi desprinse, parca, din povestile arabe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.