Setari Cookie-uri

Sexul in trei, o optiune tentanta

Nu stiu care este parerea voastra, dar in ceea ce ma priveste, pot spune sincer ca nu le inteleg pe femeile care accepta sa faca sex in trei. Intr-adevar, tentatia este mare, ispita de asemenea, dar de aici si pana la a pune totul in practica doar de dragul curiozitatii...mai bine zic pas.

Nu stiu care este parerea voastra, dar in ceea ce ma priveste, pot spune sincer ca nu le inteleg pe femeile care accepta sa faca sex in trei. Intr-adevar, tentatia este mare, ispita de asemenea, dar de aici si pana la a pune totul in practica doar de dragul curiozitatii.mai bine zic pas.

Asta nu m-a determinat sa aflu mai multe lucruri despre aceasta metoda de sex. Chiar daca este destul de veche (putem spune chiar demodata, aparand inca din cele mai vechi timpuri), nu multe sunt femeile care indraznesc sa isi imparta partenerul cu o alta femeie.



Pentru a descoperi tainele sexului in trei, am convocat o sedinta cu cele mai apropiate prietene ale mele, trei la numar. Pe cat suntem de diferite, pe atat de bine ne intelegem. De aceea am zis ca ele sunt perfecte pentru o discutie deocheata.

Este precum un ritual al nostru. Fiecare vorbeste deschis fara orice, fara teama de a fi judecat. Asadar, am zis ca este bine daca v-as impartasi si voua parerile lor:

Andreea are 27 de ani si este o fire foarte libertina, usor salbatica. Indrazneata din fire, ea a fost cea care a inceput discutia:

Eu am facut sex in trei si nu mi-e rusine sa recunosc. Sincera sa fiu eram atat de curioasa incat am zis ca trebuie sa incerc. Pana la urma nu este un lucru atat de grav. I-am propus iubitului meu si a fost si el de acord. Mai trebuia doar sa gasim o femeie adecvata. Imediat m-am gandit la Simona, cea mai buna prietena a mea. Stiam ca si ea si-ar fi dorit, insa ii era teama sa nu fie judecata. In ciuda timiditatii mele cu care i-am propus, a acceptat oferta.



Totul a fost destul de placut, chiar romantic. Preludiul mi-a placut cel mai mult. Ma mai sarutasem cu femei, insa niciodata nu mersesem mai departe. Aici am facut tot. Desi multa lume nu crede asta, ma simteam bine cand vedeam cum iubitul meu o penetreaza pe ea. Nu am simtit gelozie, ci din contra, era mai degraba placere.

Singura problema a fost imediat dupa ce partida s-a incheiat. Ne comportam ciudat, parca eram niste straini. Simona a fugit imediat la baie, si-a luat hainele si a plecat. La nici o ora dupa, mi-a trimis un mesaj, multumindu-mi si marturisindu-mi ca i-a placut. M-a rugat, totusi, sa nu ii mai propun niciodata asta pentru ca nu vrea ca prietenia dintre noi sa se destrame. Am inteles-o, nici eu nu as fi vrut sa se mai intample asa ceva vreodata. Mi-am satisfacut curiozitatea doar si nu regret asta. Dupa aceasta intamplare totul a revenit la normal. Suntem la fel de bune prietene ca la inceput, dar am hotarat ca pentru a nu fi probleme sa nu vorbim in veci despre cele intamplate in acea seara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.