Setari Cookie-uri

Tratează-le pe celelalte femei ca pe niște surori

Săptămâna trecută am participat la work-shopul de feminitate susținut de Daniela Lucia Nistor despre care am mai scris aici. În afara experiențelor minunate pe care le-am trăit timp de o zi și informațiile utile, am rămas cu o idee pe care doresc să ți-o împărtășesc și ție. Tratează-le pe celelalte femei ca pe niște surori.

Cea mai mare putere a unei femei este energia ei feminină. Iar unul dintre cele mai importante instrumente pentru cultivarea acesteia este legătura de suflet stabilită cu alte femei.

Surori

sursa foto: shutterstock/by kamil macniak

În mod natural, noi, femeile, suntem create să ne susținem și să ne ajutăm una pe cealaltă, nicidecum să ne concurăm una cu cealaltă. In loc să facă asta, multe femei se comportă ca și cum s-ar afla într-o competiție permanentă cu alte femei pe diverse planuri. Se bârfesc, se sapă, se bucură de necazul ceilalte fără să își dea seama că, de fapt, se subminează pe ele însele. Și toate astea, pentru că uită cine sunt. Pentru că nu se iubesc și nu au încredere în ele. Pentru că se tem.

Atunci când te temi că alta este mai frumoasă, privește-te în oglindă până în adâncul sufletului tău și observă cât de frumoasă și unică ești tu. Și nu uita că există pe lumea asta cel puțin un bărbat pentru care tu ești cea mai frumoasă.

Citește și:

Atunci când te temi că nu ești suficient de bună, trece în revistă toate reușitele tale. Tot ceea ce ți-a ieșit până acum, chiar și atunci când părea imposibil. Sunt convinsă că lista ta este suficient de lungă.

Atunci când te temi că nu meriți, gândește-te la tot binele pe care l-ai făcut, la toată bucuria pe care ai adus-o în jurul tău. La cât te-ai pregătit și ai muncit pentru a fi foarte bună în ceea ce faci.

Atunci când te temi că nu vei reuși, conectează-te cu inima ta pentru a simți puterea ta interioară, pentru a auzi glasul sinelui tău superior. Șansele sunt de partea ta.

Atunci când te temi de alte femei, amintește-ți că și ele se tem de tine sau de alte femei. Privește-le și recunoaște-te în ele. Deschide-ți inima și îmbrățișează-le ca pe niște surori.

Citește și:

Surori

sursa foto: shutterstock/by g-stockstudio

Doar împreună putem retrezi iubirea pe Pământ.

sursa foto front page: shutterstock/by g-stockstudio

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.