Setari Cookie-uri

Nelu Cortea, prima reacție după ce s-a zvonit că Bordea s-a despărțit de soția lui: Trebuie să vorbesc cu el...

Vestea că Bordea și Livia s-au despărțit a ajuns și la urechile lui Nelu Cortea. Prima reacție a comediantului.

În ultima perioadă, în presă au apărut informații potrivit cărora Cătălin Bordea și soția lui, Livia, nu ar mai forma un cuplu. Gurile rele vorbesc despre problemele pe care cei doi le întâmpină în cuplu, ba chiar, se vorbește despre mutarea Liviei din domiciliul conjugal.

Cătălin Bordea ar fi extrem de afectat de cele întâmplate și ar fi încercat cu orice preț să își salveze căsnicia. Actorul ar fi fost chiar și la psiholog pentru a-și rezolva anumite probleme care au dus la separarea de soția sa.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm.

Citește și:

Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face însă discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.ro.

În tot acest timp, Livia și-a închis contul de Instagram, iar pe Facebook și-a schimbat numele de familie.

Pe pagina sa de Instagram, Cătălin Bordea a postat un mesaj atipic, care i-a dus cu gândul pe internauți la suferința în dragoste pe care o trăiește.

„Știi de ce plouă? Solemn și trist, de parcă ceru-ar ști de noi, ceva? Plouă romantic, plouă-aproape ca pe vremuri, când ploaia nu era o vreme rea”, a scris actorul pe social media.

Citește și:

Reacția lui Nelu Cortea

Nelu Cortea a fost contactat de către jurnaliștii de la Fanatik.ro, care i-au cerut o primă impresie despre zvonurile apărute în presă. El a menționat că nu știe nimic și că ultima dată când au vorbit totul era bine în căsnicia lui.

„Nu știu, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt la țară, nu am citit ce s-a spus. Băi, chiar nu știu. N-am vorbit de o săptămână cu el. Chiar! Ia să-l sun și eu. Nu am ce să zic. Ultima oară când am vorbit cu el era ok. E devastat că ce? Nu știu. Chiar nu am am vorbit despre asta cu el. Trebuie să văd și eu despre ce e vorba. Trebuie să vorbesc cu el”, a spus Nelu Cortea, pentru sursa citată anterior.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.