Setari Cookie-uri

Oana Roman, acuzată că nu și-a plătit ședințele de terapie: Nu e ca și cum dispar fără să plătesc...

Cum le-a răspuns Oana Roman reprezentanților clinicii care au acuzat-o de neplata serviciilor de terapie?

Oana Roman a fost, recent, în mijlocul unei controverse după ce a fost acuzată că are datorii la o clinică medicală. Vedeta a explicat situația prin care a trecut și a subliniat că nu a făcut nimic intenționat, ci doar a trecut prin momente dificile după moartea mamei sale.

Într-o postare pe platforma Instagram, Oana Roman a împărtășit publicului său experiența prin care a trecut și a subliniat importanța empatiei și comunicării respectuoase în relațiile cu clienții sau pacienții.

"Dacă lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți, trebuie să aveți foarte mare grijă la cum vă exprimați și la ce transmiteți," a spus ea. "Maniera în care vă adresați celor cu care interacționați poate face diferența dintre bine și rău, a mai avea clienți și pacienți și a nu mai avea."

Citește și:

Oana Roman a explicat că avea de plătit două ședințe de terapie pe care le-a făcut online și a uitat de ele din cauza momentelor dificile prin care a trecut după moartea mamei sale. Cu toate acestea, ea a subliniat că problema nu a fost uitarea în sine, ci maniera în care a fost abordată de către reprezentanții clinicii. În continuare, vedeta a făcut publică o conversație pe care a avut-o cu un angajat al clinicii, exprimându-și nemulțumirea față de tonul mesajului primit.

"Ideea este așa: vorbim despre o clinică care tratează pacienți, care are psihiatri, psihologi. Empatia, deci, este vitală," a subliniat Oana Roman.

"Mai mult decât atât, eu merg acolo de mult timp, deci doamnele cu siguranță, vă spun eu, că mă cunosc și mă știu foarte bine. Cu siguranță știau prin ce am trecut."

Citește și:

Ea a evidențiat lipsa de empatie în mesajul primit de la clinică, subliniind că ar fi apreciat o abordare mai delicată și respectuoasă, mai ales având în vedere contextul și relația sa de lungă durată cu instituția medicală.

"Mesajul pe care mi l-au trimis a sunat: «Încă nu am primit plata. Mulțumim». Măi, un pic de empatie? Că nu e ca și cum dispar fără să plătesc, e și greu să nu mă găsești pe mine în țara asta”, a povestit Oana Roman.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.