Setari Cookie-uri

Cătălin Scărlătescu, motivul pentru care și-a închis restaurantul din Capitală: Sunt trăsnit rău. Eu nu le dau bani

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este motivul pentru care și-a închis, pentru o perioadă de timp, restaurantul din București. Mai mult, chef-ul a făcut dezvăluiri despre regulile controversate pe care le aplică în localul său.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi, iar pe lângă activitatea de jurat de la Antena 1, el mai deține și un restaurant în Capitală. Scărlătescu a vorbit despre regulile pe care le respectă în localul său, dar și cum își tratează angajații, astfel că totul este foarte bine pus la punct.

Chef-ul a mărturisit că, în timpul filmărilor de la "Chefi la cuțite", el și-a ținut restaurantul închis, pentru că nu a avut încredere în niciun angajat să îi ia locul.

„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă.
Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și:

În cadrul podcastului, Scărlătescu a mai dezvăluit faptul că angajații săi nu au voie să își ia pauză și nici să vorbească la telefon. Mai mult, cei care muncesc în restaurantul lui Scărlătescu nu primesc salariu, ci comision din încasările localului.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a mai mărturisit chef-ul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.