Preturi si oferte

In general, inainte de a porni la drum trebuie sa luati in calcul trei variabile: cazarea, masa si schipassul. Daca va decideti sa calatoriti pe cont propriu, fara a apela la serviciile unei agentii de turism, atunci rezervati o cabana, o vila sau un apartament, o camera la un hotel sau la o pensiune. Va trebui sa platiti un avans variabil. Drumul poate fi si el problematic dar daca dispuneti de o masina personala sau plecati intr-un grup de mai multe masini, costurile combustibilului se imaprt la numarul de persoane “participante”.
Daca nu aveti masa inclusa in pretul de cazare…nu uitati ca multe dintre cabanele montane dispun de bucatarie proprie astfel incat solutia cea mai ieftina este sa opriti la cel mai apropiat supermarket de unde sa va faceti proviziile. Costurile schipassului variaza in functie de zona si numar de zile. Pentru o singura zi un schipass va va costa 30-35 de euro. Cea mai convenabila este insa cartela valabila pe cinci zile.
Recomandare: Daca schiati si aveti sapte zile la dispozitie nu va luati un schipass de sapte zile pentru ca… putini sunt cei care rezista fizic la atatea zile de schi consecutiv. Un program de tipul 2 zile schi/ 1 zi pauza ar fi cel mai potrivit.

Austria, tara in care poti schia 6 luni pe an. 5 zone din Austria in care te poti bucura de schi pana in luna mai
Hoteluri, cabane si pensiuni din Austria gasiti aici.

Pentru cei care tanjesc la o Luna de Miere iarna
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: