Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, între rolul de iubită și mamă. Cum e împarte artista în viața ei sentimentală?

Andreea Bălan a dezvăluit cum reușește să își împartă timpul între micuțele ei, Ella și Clara, dar și între actualul iubit, Victor Cornea.

Andreea Bălan a dezvăluit pe contul ei de Instagram cum se descurcă în postura de mamă de când a început o relație cu jucătorul de tenis, Victor Cornea. Artista a recunoscut că are un ajutor de nădejde în grija fetițelor, iar persoana care o sprijină mereu este mama ei, doamna Valeria.

De când Andreea Bălan a început o relație cu Victor Cornea și a început să călătorească des în străinătate, mama ei a rămas alături de fetițe și are grijă de ele și de casă. Artista a răspuns prompt la întrebarea unei urmăritoare de pe Instagram, dezvăluind că se împarte foarte bine între responsabilitățile de mamă și viața de cuplu.

„Cum te împărți între fetițe și viața de cuplu?”, a fost întrebată Andreea Bălan de una dintre urmăritoarele ei de pe Instagram.

Citește și:

„Foarte bine! Mă ajută mama și au fost plecate în vacanță”, a răspuns artista.

Andreea Bălan și Victor Cornea călătoresc des împreună și își petrec timpul liber explorând locuri noi și bucurându-se de natură. Recent, au fost în Austria, unde s-au relaxat și au făcut plimbări în aer liber.

„Odată cu maturizarea mea emoțională și cu trezirea spirituală, am început să ador plimbările în natură, să meditez și să simt pământul cu tălpile goale ? Așa mă încarc și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate din viață mea”, a scris vedeta în mediul online.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.