Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae. Au trecut 20 de ani de când au jucat în La bloc

La 20 de ani distanță de când au jucat în „La bloc”, Laura Cosoi a dat o serie de declarații despre fostele sale colege, Dana Rogoz și Tily Niculae. Care este, de fapt, relația lor și de ce a dispărut Tily Niculae din lumina reflectoarelor!

„La bloc” a fost un serial urmăriit de milioane de români, care a apărut în anul 2002 și care se difuza, la vremea aceea pe Pro TV. Acesta a fost realizat, scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu. Unele dintre protagonistele celebrului serial românescu au fost nimeni altele decât Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae, motiv pentru care oamenii s-au întrebat cum se mai înțeleg acum acrițele, după ce fiecare și-a făcut drumul i în carieră, la 20 de ani distanță de la apariție.

Laura Cosoi a fost luată la întrebări în acest sens, iar când a venit vorba despre relația pe care o are cu vedetele, ea a afirmat că între ele s-a legat o prietenie pe viață. Ele păstrează legătura, se văd și povestesc când au ocazia și se bucură de fiecare moment pe care reușesc să îl petreacă împreună.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.