Setari Cookie-uri

Pernuțe pentru copii cu iz de poveste: fă-i camera de vis!

Adaugă o notă jucăușă și distractivă camerei copilului tău, cu perne în diverse forme și culori, care mai de care mai amuzante, caraghioase, dar și practice - de la cele mai populare personaje de desene animate, până la figura preferată a animăluțului pe care îl adoră.

Că se ghemuiește în ea, că doarme pe ea sau că pur și simplu o admiră, o pernă decorativă pentru camera copilului va transforma o încăpere monotonă, într-una plină de distracție. Și vorbim aici despre micuții care indiferent de vârstă vor evada într-o lume plină de magie și aventuri, mai ales pentru că au o imaginație fără limite și se leagă de orice detalii pentru a-și crea un univers fantastic.Iată câteva idei de perne decorative, pe care merită să le iei în considerare pentru prichindelul tău neastâmpărat și veșnic pus pe șotii.

Descopera aici tot ce ai nevoie pentru camera copilului.

Perne pentru cameră de copii în diverse forme de animale

De-a dreptul caraghioase, aceste perne sunt pur și simplu mi-nu-na-te. Pernele decorative cu animale sunt recomandate celor care au o slăbiciune pentru necuvântătoare, fie și pentru adulții care nu au uitat să se joace, dar vor fi, mai ales, o adiție deosebită în camera unui copil.

Citește și:

Sub formă de unicorn, de bufniță, de pisică sau de câine, pernele acestea au toate caracteristicile unui personaj de basm, din poveștile pe care i le citești seara la culcare și de care se va îndrăgosti pentru totdeauna. Plus că pot fi integrate în diverse narațiuni, cu care vă puteți amuza împreună, pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

Perne pentru camera copii

Alte propuneri aici

Prințese Disney pe cele mai simpatice perne decorative pentru fetițe

Știe că rochia albastră este a Cenușăresei, că în rochia galbenă a dansat Frumoasa și că Elsa și Ana sunt două surori care se împrietenesc cu Olaf.

Atunci nu a ratat nicio animație Disney și se visează să fie o prințesă. Nu doar visează - pentru tine este și va rămâne mereu cel mai prețios omuleț. O pernută cu personajul Disney preferat care o va aștepta în fiecare seară în cameră ar putea fi o adevărată bucurie.

Citește și:

perne decorative pentru fetite

Vezi aici alte modele

Perne decorative pentru băieți cu cei mai neînfricați supereroi

A văzut toate animațiile, filmele și serialele Marvel sau DC. Bine, nu chiar toate, dar știe cine sunt Batman, Superman, Spider Man și Captain America.

Iar asta ar trebui să fie un motiv suficient ca în camera lui să fie pernuțe simpatice cu cei mai curajoși eroi din benzile desenate pe care le-a citit pe nerăsuflate. O adevărată inspirație pentru băiețeii visători, aceste perne îi vor face în fiecare zi să rememoreze sau să-și imagineze cele mai nebunești întâlniri.

perne decorative pentru baieti

Vezi aici alte modele

De ce să îi cumperi o pernă decorativă pentru cameră

Să găsești o pernă perfectă pentru copilul tău ar putea să fie o adevărată provocare. De fapt este o cerință esențială pentru a-i asigura confortul, fericirea și odihna.

Citește și:

    Cu modele colorate, grafice vibrante și designuri unice, pernele pentru copii se remarcă prin faptul că sunt deosebite prin modelele pe care le promovează și invită la explorări dintre cele mai extraordinare. Și nu sunt doar perne de zi care să îmbrace camera în ceva amuzant, ba chiar se pot folosi seara la dormit pentru că sunt comode, moi și pufoase, copiii putându-se ghemui în ele pentru un somn odihnitor.

    Că vin în diverse mărimi, materiale, asta nu înseamnă decât că există o varietate de propuneri pentru că fiecare copil este diferit. Iar asta nu înseamnă decât că și micuțul tău are perna pentru camera lui, pusă deoparte și așteaptă ca tu să o găsești pentru el și să-i devină companion în serile care vor urma creșterii sale.

    Citește și:

      Sursa foto Front Main: pexels

      Vizionare placuta


      Kudika
      27 Februarie 2018
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.