Setari Cookie-uri

Cele mai cool rucsacuri si ghiozdane de inceput de scoala 2017

Ghiozdanul este accesoriul fara de care un elev ar fi incomplet. La fiecare inceput de scoala acesta este inlocuit cu un model mai modern, cool si in tendinte. Am cateva recomandari pentru tine care o sa iti placa garantat!

Nu sunt de acord ca gentile sa ia locul ghiozdanelor la fel cum nu sunt de acord ca laptopurile, tabletele, agendele si colile albe sa ia locul caietelor. Ghiozdanul are farmecul lui, de aceea pentru astazi am cautat in magazinele online cele mai cool modele.

Problema in purtarea ghiozdanului a fost mereu aceeasi: iti impune sa adopti un anumit stil vestimentar. Dar asta a fost candva demult, pentru ca astazi, cu multitudinea de modele de rucsacuri si ghiozdane, poti sa te imbraci dupa placul inimii tale.

Rucsacuri si ghiozdane in tendinte 2017

Sa zicem ca urmeaza sa fie ziua ta, zi in vrei sa te simti cu totul si cu totul speciala. Te gandesti sa te imbraci intr-o rochie scurta si in picioare sa iti iei ceva cu toc. Nu poti renunta la ghiozdan, pentru ca este o zi lunga si ai nevoie de cartile de la fiecare materie. Ce te faci?

Iti zic eu: iti achizitionezi rapid un ghiozdan incapator care sa se potriveasca stilului elegant.

Citește și:

Si, din fericire, gasesti online modele cum doar pe Pinterest vezi si nu credeai ca o sa ai norocul ca unul dintre ele sa fie al tau. Un rucsac in masura sa completeze o tinuta eleganta este confectionat din piele naturala si este rigid, asa cum este o geanta eleganta.

Rucsacuri si ghiozdane in tendinte

Ghiozdan din panza Ghiozdan din piele ecologica Ghiozdan din denim

Rucsacuri si ghiozdane cu imprimeuri colorate

Insa criteriul dupa care alegem un rucsacu sau un ghiozdan este marimea lui. Un ghiozdan trebuie sa fie suficient de incapator incat sa intre in el patru caiete si patru carti, o sticla cu apa, un penar, pachetul de pranz si, de ce nu, o mica trusa cu cateva produse infrumusetare.

Pe langa asta, sa fie prevazut cu cateva buzunare exterioare si interior pentru obiectele pe care vrem sa le gasim repede, cum ar fi cheile, abonamentul si telefonul.

Trebuie mai apoi sa fie placut vederii, mai exact sa fie un ghiozdan cu imprimeu care sa se potriveasca personalitatii celei care il poarta. Daca iti place sa te imbraci colorat si dintre toti colegii din clasa tu iesi cel mai mult in evidenta, atunci iti recomand un ghiozdan cu imprimeu multicolor sau cu buline.

Citește și:

Rucsacuri si ghiozdane in tendinte

Ghiozdan imprimeu ceasuri Ghiozdan negru cu buline

Si, bineinteles, ghiozdanul trebuie sa fie rezistent, dar am lasat acest criteriu pe ultimul loc, pentru ca suntem femei si asta inseamna ca ne plac schimbarile de orice fel, asa ca nu se supara nimeni daca ghiozdanul trebuie inlocuit de doua-trei ori intr-un an scolar.

Tine cont de faptul ca acelasi ghiozdan cu care se merge la scoala poate fi de mare ajutor intr-o vacanta sau la o sesiune de shopping.

2017 a fost anul rucsacurilor si al gentilor tip sac.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.