Setari Cookie-uri

10 Celebritati trecute de 40 de ani care arata mai bine decat Mihaela Radulescu

Cine spune ca Mihaela Radulescu arata foarte bine inseamna ca nu a vazut ce inseamna frumusetea adevarata.

Ce Mihaela Radulescu? Iata aici frumusete - exista femei care au peste 40 de ani si (ATENTIE!) nicio operatie estetica si arata mult mai bine decat Raduleasca.

In timp ce noul jurat de la Romanii au Talent se da in stamba si devine mai vulgara decat o asistenta pacatoasa, putem spune ca inca exista vedete care continua sa isi pastreze feminitatea si nu ar recurge niciodata la jocuri porcoase pentru cateva clipe de faima.

Acestea fiind spuse, iata lista mea cu cele mai frumoase femei din lume care stiu sa imbatraneasca frumos:

1. Christie Brinkley - 61 de ani

Da, ati citit bine - 61 de ani! Frumoasa Christie spune ca pana acum nu a suferit nicio interventie chirurgicala deoarece deocamdata nu este cazul:

"Niciodata nu as spune ca nu o sa imi fac. Dar sunt extrem de multe alte variante antiimbatranire, nu trebuie neaparat sa alegi operatiile estetice. " - a marturisit Christie Brinkley, potrivit examiner.

Citește și:

foto Guliver/ Splash News

2. Thalia - 43 de ani

Timpul sta in loc pentru cantareata Thalia. Artista are 43 de ani si doi copii si arata mai bine ca niciodata. Cu un corp perfect, lucrat din greu in sala de gimnastica si un ten de papusa – Thalia pare ca are 20 de ani.

foto: Facebook

3. Apasra Hongsakula - 68 de ani

Numele ei este Apasra Hongsakula si este cunoscuta pentru faptul ca a castigat titlul Miss Universe in anul 1965.

Apasra Hongsakula are acum 68 de ani si este din nou in centrul atentiei dupa ce o poza cu ea, realizata anul trecut la un eveniment monden in Bangkok, a devenit virala pe internet. Niciun pic de rid! Nici macar fata ei nu arata ca cea de extraterestru (din cauza proceselor de infrumusetare, precum bisturiu, botox si altele).

foto: Facebook

4. Sharon Stone - 57 de ani

Sharon Stone nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, cu o cariera de succes in lumea filmului.

Citește și:

Frumoasa blonda are 57 de ani si arata incredibil. Aceasta nu si-a facut nicio operatie estetica si spune ca vrea sa imbatraneasca frumos (si cat de frumos o face!).

foto: Guliver/ Splash News

5. Karyn Calabrese - 67 ani

Din cauza unor probleme de sanatate avute de membrii familiei, Karyn a hotarat sa isi schimbe complet stilul de viata. Aceasta a devenit raw vegana in 1980; pentru a ajuta si alte persoane, Calabrese a deschis un restaurant raw si a inceput sa mearga in turnee pentru seminarii despre mancarea vegana.

"Sunt vegana de 43 de ani si raw de 30 de ani. Am 66 de ani. Am ales sa incerc aceasta dieta dupa ce am vazut cu ce probleme se confruntau persoane dragi mie. Membrii familiei mele au murit de tineri, mama a murit la 48 de ani, bunica la 50 iar strabunica la 60. Imediat ce mi-am schimbat alimentatia si am inceput cu veganismul, sanatatea mea s-a imbunatatit 1000%." - a declarat Karyn Calabrese, potrivit thefruitdoctor.

Citește și:

foto: Facebook

6. Sarah Jessica Parker - 50 de ani

Da, frumoasa noastra Sarah Jessica Parker are 50 de ani, trei copii si este o sotie fericita - viata perfecta! Insa pentru noi ramane aceeasi Carrie Bradshaw de 30 de ani care ne povestea viata ei cu cele mai mici detalii in Sex and The City.

foto: Guliver/ Splash News

7. Gwen Stefani - 45 de ani

Are 45 de ani, este mama a trei copii si are un abdomen de ai putea taia lemne pe el.

Se pare ca secretul ei consta in implicarea in viata celor doi copii pe care ii are cu Gavin Rossdale:
“Nu dormeam nopti intregi deoarece trebuia sa am grija de cei mici. Apoi dimineata faceam exercitii fizice, simteam ca trebuie sa lucrez putin. Urmau intalnirile cu oameni de afaceri pentru cele trei linii vestimentare ale mele… apoi iar copiii: ii luam de la gradinita, ma jucam cu ei, le pregateam masa.

Dupa amiaza fugeam la studio si incercam sa scriu ceva. Stateam pe canapea si imi ziceam <<Hai sa facem asta acum pentru ca pierd timpul pe care ar trebui sa il petrec cu familia mea.>>. A fost foarte dificil, dar sunt mandra de familia mea”, a mai spus cantareata, potrivit DailyMail.

Citește și:

foto: Guliver/ Splash News

8. Jennifer Lopez - 45 de ani

Are 45 de ani si doi copii (gemeni) si arata EXCEPTIONAL. Cantareata se lauda cu silueta ei perfecta pe coperta noului single, Booty. J Lo a pozat intr-un body (sau costum de baie intreg) alb-negru, extrem de decoltat la spate.

Si pentru ca melodia se numeste Booty, cum sa o promovezi mai bine daca nu cu fundul la vedere? Cu un machiaj extrem de puternic si parul prins intr-o coada de cal, Jennifer pozeaza sexy pentru fanii sai.

foto: Instagram

9. Halle Berry - 48 de ani

Halle Berry are 48 de ani si este mamica a doi copii, insa se pare ca trecerea timpului are efect invers asupra ei - in loc sa imbatraneasca, arata din ce in ce mai bine. Nicio operatie estetica!

foto: Guliver/ Splash News

10. Heidi Klum - 41 de ani

Heidi Klum este una dintre putinele vedete care se poate lauda cu un corp perfect, fara nicio interventie chirurgicala.

Citește și:

Fostul model Victoria's Secret se lauda cu un corp perfect: are 41 de ani, patru nasteri pe cale naturala si nicio operatie estetica.

"Nu am avut nicio operatie estetica. Mi-a fost mult prea teama, ca sa fiu sincera. Mi-e teama ca, dintr-odata, te schimbi prea mult, fata ti se schimba, nu stiu. Mi-ar fi greu sa ma uit in oglinda si sa vad un chip cu care nu sunt obisnuita. Mi-ar fi teama", declara Heidi Klum.

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.