Setari Cookie-uri

Shakira, apariție ravisantă la gala Premios Juventud în Puerto Rico. Artista a plecat acasă cu 8 premii

Shakira a câștigat 8 premii la gala Premios Juventud, iar cei mai mari susținători ai săi, băieții ei, au încurajat-o din sală.

Shakira a strălucit la gala Premios Juventud 2023, care a avut loc în San Juan, Puerto Rico. Cu o apariție spectaculoasă într-o rochie mini roșie, care i-a pus în evidență formele și silueta, artista columbiană a impresionat audiența și a strălucit pe scenă.

Cu un total de opt premii câștigate în cadrul evenimentului, inclusiv cel pentru cea mai bună piesă pop/urbană, Shakira a fost profund emoționată și recunoscătoare pentru susținerea fanilor săi. În discursurile sale de pe scenă, ea a subliniat cât de important este rolul fanilor în viața ei și cum îi inspiră aceștia să fie o persoană mai bună și să nu renunțe niciodată. Cu sinceritate, artista a mărturisit că, atunci când a avut îndoieli, fanii au fost mereu acolo să o susțină și să o motiveze să-și continue drumul.

Citește și:

„Cel mai mare noroc pe care l-am avut îl reprezintă fanii mei. Mă inspirați să fiu mai bună și să nu renunț niciodată. Când am avut îndoieli, m-ați ajutat să cred din nou în mine. Când mă simt fragilă, îmi dați putere. M-ați protejat, mi-ați fost loiali. Vă bucurați cu mine și îmi sunteți alături în luptele mele. Datorită vouă vreau mereu să fiu un muzician mai bun, o persoană mai bună”.

Shakira, care este mama a doi copii, Milan și Sasha, a profitat de momentul festiv pentru a-și împărtăși viziunea asupra lumii și responsabilitatea pe care o simte ca părinte și artist față de aceasta. Ea a fost onorată cu premiul Agent of Change, împreună cu cântăreața Camila Cabello, și a folosit această ocazie pentru a atrage atenția asupra unor probleme sociale importante.

Citește și:

„Este o lume imperfectă, dar, din fericire, este în continuă schimbare. Și acesta este un adevăr care nu poate fi irosit. Când fiul meu de 10 ani îmi spune cu tristețe că un prieten ar vrea să-și schimbe culoarea pielii pentru că nu simte că e parte din ea sau că altcineva este dat deoparte din cauza preferințelor pe care le are”.

Într-un discurs inspirațional adresat publicului tânăr, Shakira și-a îndemnat fiii și tinerii prezenți să își folosească vocea pentru a lupta împotriva nedreptății și pentru a fi agenți ai schimbării. Ea a subliniat că nu este nevoie să fii o celebritate pentru a face o diferență și că tinerii au puterea de a aduce schimbări semnificative în lume prin simpla lor dorință de a face binele. Artista s-a adresat și fiului ei, pentru care a avut un mesaj special.

Citește și:

„Așa stau lucrurile, Milán. Și sunt ușurată să văd, sunt foarte, foarte ușurată să văd că acest tânăr știe să facă asta din ce în ce mai mult”. „Vreau ca fiii mei să înțeleagă că pentru a fi un agent al schimbării nu trebuie să fii o vedetă pop feminină. Trebuie doar să diferențiezi ceea ce este bine de ceea ce este greșit. Trebuie doar să crezi că este posibil să schimbi lucrurile și să nu lași pe nimeni să-ți spună altfel”, a mai spus Shakira.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.