Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, ținta răutăților în mediul online: Este o fire complicată, narcisistă, te va distrage de la cariera ta...

Deși Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată alături de Victor Cornea, se pare că unii dintre urmăritorii săi nu văd cu ochi buni această relație. Recent, artista a primit un comentariu răutăcios, iar fanii au sărit imediat să îi ia apărarea.

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a atras atenția presei și a publicului în ultimele luni, dar a și provocat reacții diferite din partea internauților. Cântăreața în vârstă de 39 de ani și tenismanul de 29 de ani trăiesc o poveste de dragoste plină de bucurii, dar și de provocări, iar recent, unele comentarii critice au apărut pe paginile de socializare ale celor doi.

La sfârșitul lunii iunie, Andreea Bălan și Victor Cornea au făcut publică relația lor, confirmând astfel zvonurile legate de relația care îi leagă. Cu o diferență de 10 ani între ei, cei doi au fost subiectul dezbaterilor și speculațiilor în mediul online. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu s-a fericit să își arate sentimentele pentru partenerul ei de viață.

Citește și:

Recent, un comentariu lăsat de un internaut, care a avut drept țină denigrarea artistei, a apărut pe social media. Internautul a subliniat că Andreea Bălan nu mai poate face copii și că Victor Cornea se folosește de ea pentru celebritate.

„Andreea e divorțată, cu 2 copii. E în procese cu Burcea. Este o fire complicată, narcisistă, te va distrage de la cariera ta. În plus, nu mai poate face copii. Ar trebui să apeleze la o mamă surogat daca vrea copii. Sigur asta îți dorești? Sau o păstrezi pentru nevoile trupești și pentru a fi mai cunoscut?”, este unul dintre comentariile răutăcioase, publicate pe social media.

Fanii au venit în apărarea Andreei Bălan, arătându-și sprijinul față de deciziile și alegerile ei personale. Aceștia au subliniat că fiecare persoană are dreptul să caute fericirea și să împărtășească momentele speciale cu cine dorește, fără a fi supusă judecății sau criticii nejustificate.

Citește și:

„Ce comentariu dizgrațios! Să înțeleg că ești bucuros că Burcea mai poate face copii? Ce nu pricepi e că Andreea era să moară la a doua naștere, nu mai scrie așa ceva niciodată. Ține ura în tine! Ai frustrări nerezolvate. Cum să lași un asemenea mesaj aici? Când știi ce impact poate avea? Și dacă relația lor va fi una scurtă, care e problema? Andreea nu mai are voie să aibă relații? Este greu să fie mereu condamnată, la fiecare relație după Burcea. Cum să îți permiți să o umilești public?”, a scris un susținător de-al artistei, potrivit cancan.ro.

„Cineva nu suportă să vadă oameni fericiți!”, a fost un alt comentariu postat pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.