Setari Cookie-uri

Lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei

Exista cateva lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei, iar printre ele se numara obsesia femeilor pentru haine si pantofi.

Cand vine vorba de relatii, sunt cateva lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei. Nu este vorba de minciunile nevinovate pe care acestea le spun din cand in cand, ci despre acele lucruri pe care femeile le fac zi de zi, scrie wallstreetinsanity.com.

Barbatii inteleg ca femeile actioneaza in diferite feluri si ca, de multe ori, nici ele nu stiu de ce au adoptat anumite obiceiuri. Cu toate acestea, continua sa le faca. Iata cateva lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei!

9 lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei

1. Femeile nu spun mereu ceea ce gandesc cu adevarat

Comunicarea este importanta in orice relatie, insa barbatii nu vor intelege de ce femeile nu spun mereu ceea ce gandesc. De exemplu, ei nu vor intelege de ce femeile prefera sa spuna ca totul este in regula, cand, de fapt, ele gandesc altceva. Ei sunt de parere ca femeile ar trebui sa isi exprime sincer gandurile si sentimentele. In orice situatie!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Dmitry_Tsvetkov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.