Setari Cookie-uri

Elena Lasconi, lovitură direct în inimă din partea fiicei sale! Cum a reacționat edilul când a aflat orientarea sexuală a Oanei

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, cunoscută și ca fostă câștigătoare a emisiunii Masterchef, se confruntă cu o nouă lovitură după ce a aflat de orientarea sexuală a fiicei sale, Oana. În urma dezvăluirilor tulburătoare, edilul a vorbit deschis despre cum a afectat-o descoperirea și cum s-au schimbat dinamica relației cu fiica sa.

După ce a fost exclusă de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2024 din cauza poziției sale la referendumul pentru Familie, Elena Lasconi a intrat într-un scandal public cu fiica ei, Oana. Acesta a fost generat de votul "da" acordat de edil și dezacordul fiicei sale față de poziția sa referitoare la comunitatea LGBTQ+.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Elena Lasconi a fost confruntată cu întrebări dificile despre orientarea sexuală a fiicei sale.

„Nu știam... nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta, după o viață în care muncești de-ți sar capacele. Două zile nu am putut să mă ridic din pat. [...] Da... Două zile am bolit. Pur și simplu nu am avut putere să mă ridic în picioare. Mă trezeam la 14:00 – 15:00 și plângeam în hohote. Nu mai știam de ce plâng, la un moment dat.”, a declarat edilul.

Citește și:

Întrebarea cheie a fost legată de presupusa sacrificare a fiicei sale pe altarul politicii, iar Lasconi a respins această ipoteză, explicând că nu știa despre orientarea sexuală a fiicei sale și că a fost un șoc total.

„Nu am știut, nu am urmărit-o pe Instagram. Eu vorbesc cu ea, de cele mai multe ori am vorbit despre relații cu bărbați. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc despre Oana. Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice. Va rămâne copilul meu. Nu vreau să mai scot lucruri la suprafață pentru că voi redeschide telenovela și nu are niciun sens pentru mine. E un subiect închis. Fata mea este fata mea și va rămâne fata mea, așa cum e ea,” a subliniat primarul din Câmpulung Muscel.

Despre relația actuală cu fiica sa, Elena Lasconi a adăugat:

Citește și:

„Nu vreau să vorbesc mai multe despre relația mea cu Oana, dar suntem OK, mamă și fiică. Poate că cei care se uită la televizor au rețeta părinților perfecți, a copiilor perfecți, a relațiilor perfecte sau a politicianului perfect. Eh, iată că eu sunt vulnerabilă, iar vulnerabilitatea înseamnă iubire, empatie, iertare și foarte multe lucruri. Înseamnă curaj și să-ți asumi lucruri.”

Elena Lasconi a insistat asupra faptului că este mândră de fiica sa și a subliniat calitățile acesteia.

„Tot timpul am fost mândră de fiica mea. E o fată foarte deșteaptă și super conectată la tot ce se întâmplă în lume. Știe o grămadă de lucruri, e foarte inteligentă și sunt foarte mândră de ea.”

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.