Setari Cookie-uri

Cum sa treci de la brunet la blond?

Daca te gandesti din ce in ce mai serios la aceasta transformare radicala, cum sa treci de la brunet la blond, este foarte indicat sa tii cont de urmatoarele sfaturi.

Un articol de Hairstylist Adrian Perjovschi

E vara! Vreau o schimbare! Sa fie wow! Sa fie hot! Vreau sa ma fac blonda!

Foto prima pagina: schimbarea culorii parului, Shutterstock

Daca te gandesti din ce in ce mai serios la aceasta transformare radicala, cum sa treci de la brunet la blond, este foarte indicat sa tii cont de urmatoarele sfaturi. Pentru sanatatea parului tau si pentru ca rezultatul sa fie cel pe care ti-l doresti si nu un esec.

  • Nu opta pentru varianta rapida! Decat sa incerci sa scoti negrul din par cu un produs foarte puternic, este recomandat un proces mai indelungat. Clientele de obicei se sperie cand aud asta, dar o decolorare corecta si treptata poate sa duca la un rezultat foarte bun, la un blond foarte frumos.
  • Recomandam clientelor care s-au vopsit mult timp cu negru pe toata lungimea parului ca este posibil sa nu ajunga din prima la blond si va fi nevoie de mult timp. Poate un an sau chiar doi. Parul vopsit strat peste strat se incarca de fiecare data, iar pudra nu poate sa scoata decat 7 sau 8 straturi de vopsea ca sa poata apoi sa patrunda in profunzime si sa sparga cuticula. Daca persoana care isi doreste aceasta schimbare radicala s-a vopsit de mai multe ori nu poate obtine efectul acesta.
  • Nu este recomandata aceasta schimbare vara desi majoritatea clientelor vor acest lucru, dar nu este bine pentru sanatatea parului. Vara suntem mai mult expusi la soare, la sarea din mare, la clorul din piscina, iar decolorarea il agreseaza si mai mult, iar la final va fi foarte deteriorat. Daca totusi se doreste o schimbare, putem incerca cu cateva suvite la inceput pana cand vom ajunge la culoarea dorita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.