Setari Cookie-uri

Colectia COS Primavara Vara 2017

Siluete voluminoase trasate cu transparente. Va prezentam colectia COS primavara vara 2017.

comunicat de presa

COS

Utilitate cu aer romantic si vaporos. Precizie grafica delicata ce intalneste indemanare moderna.

Siluete voluminoase trasate cu transparente. Va prezentam colectia COS primavara vara 2017.

Femei.

Costumul deux pieces elegant este reinterpretat pentru sezonul cald. Un top din poplin de bumbac cu sort detasabil este asortat cu o pereche de pantaloni drepti, in timp ce o jacheta bomber voluminoasa din bumbac de matase face pereche cu pantaloni largi pe picior, in nuanta albastru otel. Nota ludica si look-ul realizat parca fara efort sunt date de pantalonii in stil pescaresc cu rejansa, stilizati cu un tricou voluminos cu decolteu actual.

Precizia caracterizata de finete este fundamentul acestei colectii si rezulta intr-o abordare diferita si fresh a drapajului si suprapunerilor - fusta sort mixata cu un top asimetric, ambele realizate din bumbac texturat si avand aceeasi culoare – kaki.

Citește și:

Culori.

O paleta de culori catifelate presarata pe alocuri cu culorile fildesului, pietrei, porumbelului –
inspiratia venind din lucrarea “Within, Without” in care James Turrell pune accent pe lumina si efecte optice.

Contrastul este reprezentat de accentele albastru otel, ardezie si salvie.

Natural versus industrial.

Materiale.

Tesaturile fin texturate sunt puse alaturi de matasuri de bumbac, dand impresia de luminozitate, romantism si nostalgie. Metoda concav convex, cu suportul materialelor tehnice si naturale formeaza siluete cu un look relaxat, realizat fara efort. Nailonul semi-transparent intareste ideea de plutitor si duce cu gandul la ramasitelele unei parasute voluminoase.

cos accesorii

Accesorii.

Un set de bijuterii placate cu aur, avand forme neregulate este compus dintr-un inel dublu, cercei si colier. Colectia este perfect completata cu o geanta din piele cauciucata in nuanta inchisa de salvie.

Citește și:

Adidasii din piele si sandalele au sisteme de inchidere cu elastic.

Barbati.

Simplitatea si lookul relaxat, realizat fara efort sunt esentiale pentru varietatea colectiei. O pereche de pantaloni pana la jumatatea gleznei si un t-shirt navy supradimensionat din lana ofera un aspect modern, realizat cu usurinta. O pereche de pantaloni din lana usoara asortati cu o jacheta din bumbac matlasata si cu un top mai lung, toate in culoarea deschisa a salviei sunt o adaptare moderna a unui look in care drapajul si volumul sunt discrete si speciale.

Croiul clasic timeless este prezentat de un sacou de lana in nuanta gri melanj si o camasa in albastru ardezie, al carui croi a fost updatat, renuntandu-se la guler.

O jacheta bomber usoara, realizata din nailon translucid se poarta cu o pereche de pantaloni din panza de bumbac, cu un singur pliu. Transparenta da senzatia de lejeritate.

Citește și:

Culori.

Nuantele pamantii combina teracota si maro auriu. Culoarea gri deschis aparent de piatra este
combinata cu albastru navy sau ardezie, inspirand un sentiment nostalgic, cu radacini in lucrarea lui Liddy Scheffknecht, unde lumina si umbra interactioneaza.

Materiale.

Nailonul foarte subtire, transparent si bumbacul plutitor sunt juxtapuse cu diferite tesaturi
texturate rezultand o compozitie tehnica, dar naturala.

Accesorii.

O pereche de sandale kaki cu barete groase si inchidere cu scai contrasteaza cu pantofi sport din piele nabuc cu siret. Piesa cheie din acest sezon este rucsacul din piele cauciucata si inchidere cu scai.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati: www.cosstores.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.