Setari Cookie-uri

Cougar Town: De ce barbatii prefera femeile in varsta?

De ce au nevoie barbatii intr-o relatie?

Cuplurile nu mai sunt cum erau inainte. Diferenta de varsta acum dintre doua persoane nu mai conteaza. Dragoste sa fie. Stiti cum se spune: In dragoste si in razboi totul este permis. Nu inteleg: chiar totul? Adica da, este dragoste, este pasiune, este placere… dar este o varsta! Cum poti sta langa o femeie care iti poate fi mama?

Acelasi lucru se poate spune si despre femei. Sunt domnisoare care umbla cu barbati maturi (unii sunt chiar bunici). Multe dintre ele aleg asta pentru ca domnii au o situatie financiara buna (sau chiar foarte buna) si ii promit marea cu sarea. Altele chiar aleg sa isi petreaca viata alaturi de acesti barbati… din iubire.

Asa ca se ce intampla: de cand este permisa o relatie cu o persoana mult mai in varsta? De ce am ajuns in aceasta situatie?

Nu este ca si cum nu ar mai exista femei si barbati tineri. Exista – la fel cum exista si femei si barbati maturi. Dar nu ne mai intereseaza. Am incercat sa gasesc cateva raspunsuri la intrebarile mele. Nu mi-a fost greu. Am stat si am analizat fiecare cuplu ciudat care trecea pe langa mine, ma uitam la comportamentul tuturor, studiam gesturile fiecaruia. Am realizat ca unii chiar se simt bine intr-o relatie in care diferenta de varsta este foarte mare. Am hotarat sa nu mai judec pentru ca am inteles adevaratele motive.

Citește și:

De ce barbatii prefera femeile in varsta?

Nu vreau sa fiu rea, insa femeile tinere nu mai stiu sa fie femei. Prea multa vulgaritate nu doar in stilul vestimentar, ci si in modul in care se comporta in societate. Prea multa imaturitate, prea multa insensibilitate, prea multa… dependenta de partener.

Foto: Shutterstock.com

Asa ca… adevaratele motive pentru care barbatii fug in bratele femeilor mature sunt:

- Femeile mature le ofera independenta de care au atata nevoie;

- Femeile mature nu ii bat la cap;

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.