Setari Cookie-uri

Marius Elisei, adevăratul despre sarcina iubitei sale: Dacă simțim un lucru, noi îl facem...

Marius Elisei a făcut câteva declarații despre o posibilă sarcină a iubitei sale, Gabriela. Își dorește sau nu fostul soț al Oanei Roman să devină tată din nou?

Fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei, a făcut primele declarații după ce au apărut zvonuri cu privire la o posibilă sarcină a iubitei sale, Gabriela. Cu aproximativ o lună în urmă, Marius Elisei a început o nouă relație cu Gabriela, pe care o știa de câțiva ani buni și pe care a reîntâlnit-o recent. Despre dragostea lor a vorbit cu entuziasm, declarând că a găsit femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna și că se simte extrem de fericit alături de ea. Cu toate acestea, o imagine postată pe rețelele de socializare, în care Marius Elisei își ține mâna în zona abdomenului iubitei sale, a creat speculații cu privire la o posibilă sarcină a iubitei sale.

Într-un interviu acordat recent emisiunii Xtra Night Show, Marius Elisei a negat categoric zvonurile din presă, dar a mărturisit că își mai dorește copii.

Citește și:

„Nu este, nu este însărcinată. Dacă așa s-a înțeles. Ne-am îmbrățișat și noi. [...] „De ce nu?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema”, a specificat Marius Elisei.

Marius Elisei și Oana Roman au o fiică împreună, pe nume Isabela, însă recent, Oana a făcut acuzații dure, potrivit cărora fostul său soț nu se implică deloc în creșterea copilului și nici nu îi plătește pensia alimentară de 500 de lei. Cu toate acestea, Marius Elisei a dezvăluit că petrece timp de calitate cu fiica sa și că abia așteaptă să o vadă în acest weekend.

Citește și:

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit la începutul acestui an, însă au existat încercări repetate de împăcare până în luna septembrie. Se pare că Marius Elisei a luat ulterior decizia de a începe o nouă viață alături de Gabriela, însă nici de această dată lucrurile nu sunt mai liniștite. Prietenii tinerei îl acuză pe Elisei că stă pe banii Gabrielei.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni. Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? El merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre. Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi, pentru CANCAN.RO.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.