Setari Cookie-uri

Dorian Popa, critici din partea fanilor cu privire la aspectul fizic! De ce nu mai ajunge artistul la salonul de înfrumusețare?

Dorian Popa a dezvăluit că nu mai are timp pentru a ajunge la salonul de înfrumusețare, lucru evidențiat și de către fanii săi, care l-au taxat dur.

După despărțirea sa de Claudia Babs, Dorian Popa se confruntă cu o avalanșă de critici din partea urmăritorilor săi, care susțin că artistul și-a neglijat aspectul fizic. Schimbarea în atitudine față de îngrijirea personală a fost evidentă atât în aparițiile sale publice, cât și în vlog-urile sale, marcând o schimbare față de imaginea impecabilă pe care o afișa înainte.

Recent, la podcastul „Gând la gând cu Teo”, Dorian Popa a recunoscut că nu mai găsește timp pentru a-și păstra în mod regulat aspectul într-o stare deplină. În cadrul discuției, artistul a mărturisit că responsabilitățile sale îl împiedică să facă vizite regulate la salon, inclusiv pentru manichiură. Această revelație a stârnit reacții dintre cele mai diverse din partea fanilor, unii sugerându-i chiar să-și taie unghiile.

Citește și:

„Bărbații din ziua de azi, cei trecuți de prima tinerețe, îi acuză pe tinerii care își fac implant de păr, care e foarte la modă, își pun acid hialuronic, se mai duc la un pensat, la o manichiură. Spun: Ce suntem noi, femei?”, a relatat Dorian Popa în cadrul discuției cu Teo Trandafir.

Confruntat cu întrebarea legată de aparițiile sale anterioare în care a vorbit deschis despre îngrijirea personală și intervențiile estetice, Dorian Popa a explicat că schimbările au avut loc din rațiuni practice. El a dezvăluit că a renunțat la saloanele de înfrumusețare pe care le deținea, motivând că acestea nu erau profitabile.

„Nu mai am saloane, tu știi că eu am avut și niște saloane de înfrumusețare și s-au dus pentru că nu au dovedit ce trebuie. Nu am ascuns niciodată, pentru că eu sunt de părere că cu a mea viață fac tot ce îmi doresc, atât timp cât nu deranjez vreo altă persoană”, a explicat artistul.

Citește și:

Dorian Popa a subliniat că fiecare persoană are dreptul să facă ce dorește cu propriul corp, dar a avertizat asupra exagerărilor. Cu un zâmbet, el a concluzionat că schimbările în îngrijirea personală reflectă o altă etapă a vieții sale și că acestea sunt inevitabile.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.