Setari Cookie-uri

Vica Blochina o atacă pe Anamaria Prodan: Pentru ce să faci lucrul ăsta, ca să oftici?

Vica Blochina crede ca fericirea pe care Anamaria Prodan o afișează în mediul online este una superficială.

Vica Blochina, cunoscută pentru sinceritatea sa debordantă și stilul de viață controversat, a luat cu asalt rețelele de socializare și emisiunile online, aducând în prim-plan o perspectivă neașteptată asupra vedetelor și a relațiilor pe care acestea le promovează online. Fosta balerină, care a fost implicată într-o relație cu Victor Pițurcă, a atras atenția prin afirmațiile sale referitoare la Anamaria Prodan și la modul în care aceasta "afișează o viață falsă pe internet".

Sinceritatea Vica Blochina a fost evidentă în emisiunea online "Fiță cu Adiță", unde a vorbit deschis despre discrepanța dintre ceea ce vedem pe rețelele de socializare și realitatea din spatele ecranului. Potrivit ei, multe vedete aleg să prezinte o imagine idealizată și fericită pe social media, în timp ce realitatea lor este departe de această imagine perfectă.

Citește și:

"Când vin acasă, 80% din vedetele pe care le vedem la televizor și pe care eu le cunosc, sunt cu gluga în cap și cu depresie. Dar la televizor zâmbim și ne prefacem și pe Instagram. Acolo e o vrăjeală," a declarat Vica Blochina.

Ea a dat ca exemplu Anamaria Prodan, pe care o consideră "cel mai bun exemplu" al acestei discrepanțe între viața prezentată online și realitatea din spatele cortinei.

"Pe Instagram, Doamne, familie, iubit, «soarele meu». Pentru ce să faci lucrul ăsta, că nu înțeleg. Am întrebat-o și pe ea: «Pentru ce să faci lucrul ăsta, ca să oftici?». Uite, ai ofticat, uite ce ai pățit! Atragi multe și pățești așa," a adăugat Vica Blochina.

Fosta balerină a vorbit, de asemenea, despre relațiile dintre femeile mai în vârstă și bărbații mult mai tineri, considerând că acestea sunt sortite eșecului.

Citește și:

"O prietenă de-a mea foarte bună a stat în relație cu un băiat, ea fiind 50, el 22. Ai nevoie de cineva foarte tânăr lângă tine, că ea îl pedepsește, ea țipă, ea e ceartă, aici îi cumpără haine, deci ea ia toate deciziile, ea decide, precum mama. [...] Femeile de genul ăsta sunt gen profesoare, ele îi învață, deși ele nu vor să învețe de la ei, n-au ce învăța de la ei. Ele sunt atotștiutoare, dar puștanii pleacă. După ce se maturizează lângă ea, a învățat, a supt ce era de supt despre viață și pa, la revedere. Aceste relații nu au lungă durată," a explicat Vica Blochina.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.