Setari Cookie-uri

10 intrebari la care trebuie sa raspundeti inainte de casatorie

Cum iti dai seama daca vrei nunta sau casnicie?

Casatoria este cel mai important angajament pe care si-l poate lua o persoana,indiferent de sex. Unii dintre noi iau aceasta decizie dupa ani si ani de cumpanit si dupa ce au reusit sa isi cunoasca partenerii foarte bine, in timp ce altii se simt pregatiti pentru casatorie la scurta vreme dupa ce s-au indragostit. Indiferent care este situatia, niciuna dintre ele nu este o garantie a fericirii sau a nefericirii in casnicie si nu exista inca mariajul perfect. Tocmai de aceea, inainte sa va hotarati sa faceti marele pas, exista o serie de intrebari la care trebuie sa raspundeti foarte sincer.

1. Va vedeti casatoriti peste ani si ani sau nu visati mai departe de nunta? Exista numeroase persoane care viseaza din casatorie la ziua nuntii si singurul lucru important este rochia de mireasa sau floarea din pieptul mirelui, fara sa se gandeasca la implicatiile unei astfel de decizii. Vreti nunta sau casnicie?

Citește și:

2. Se mai gandeste unul dintre voi la o alta poveste de dragoste din trecut? Nu este recomandat sa faceti marele pas pana cand si unul si altul sunteti absolut siguri ca v-ati distantat complet de trecut si nu regretati o alta poveste de iubire.

nunta

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.