Setari Cookie-uri

Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer, după ce artistul a declarat că are o nouă iubită: Nu ai cum să schimbi alte persoane

După ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită, Deea Maxer a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

După ce Dinu Maxer a dezvăluit că a intrat într-o nouă relație, păstrând identitatea partenerei în secret, Deea Maxer a postat recent un mesaj pe contul său de socializare, generând speculații despre o posibilă legătură cu fostul său soț.

Într-un interviu recent, Dinu Maxer a confirmat existența unei noi relații, însă a fost precaut în a dezvălui detalii despre partenera sa, exprimând dorința de a păstra această latură a vieții sale departe de ochii publicului. În acest context, Deea Maxer a postat un mesaj special, generând întrebări din partea fanilor în legătură cu fostul său soț.

"Dacă nu te simți bine, dacă nimic nu te mai mulțumește în niciun aspect al vieții tale, singurul lucru pe care îl poți schimba ești tu însuți. Nu ai cum să schimbi alte persoane. Ei trebuie să vrea să se schimbe. Ei trebuie să ajungă în acel punct", a fost mesajul postat de Deea Maxer pe contul său de Instagram.

Citește și:

Deși Deea Maxer nu a oferit detalii suplimentare, mesajul ei a generat speculații că ar putea face referire la situația sa personală și la noua relație a lui Dinu Maxer. Cu toate acestea, artista nu a confirmat acest lucru.

După anunțul lui Dinu Maxer despre noua sa relație, fani și admiratori au fost curioși să afle mai multe detalii. Totuși, de această dată, fostul soț al Deei Maxer a ales să păstreze aceste detalii private.

„Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum. Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”, a declarat Dinu Maxer, conform Cancan.

Citește și:

În trecut, Dinu Maxer a vorbit deschis despre intervențiile estetice pe care le-a suferit pentru a-și menține aspectul fizic. Acesta a dezvăluit că a urmat mai multe proceduri, inclusiv implanturi de păr, blefaroplastie, botox și acid hialuronic, pentru a obține o înfățișare mai tânără și fresh. Aceste decizii au generat reacții mixte din partea publicului, însă artistul a argumentat că se concentrează pe tratamentele estetice care abordează probleme reale.

„Am făcut patru implanturi de păr până în prezent. Am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid, au dispărut. Ca bărbat să te lauzi cu asta nu e ok. Când mă uit însă în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel. Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajustat pleoapele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic”, a dezvăluit artistul, în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.