Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie să știi pentru EC9: noi măsuri pentru eficientizarea transportului și accesului în festival

Ediția a 9-a a Electric Castle este pregătită să înceapă, în 19 iulie, pe cele 40 de hectare ale domeniului Banffy, cu 12 scene, un camping cu 20.000 de festivalieri și 300 de artiști în program. Pentru o experiență lipsită de griji, organizatorii au lansat un ghid cu toate detaliile legate de acces și informații utile pentru participanți.

Începând de azi, 10 iulie, abonamentele pot fi schimbate în brățară de acces la punctele deschise în București (AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City), sau în Cluj-Napoca (Iulius Mall). De asemenea, brățara poate fi comandată la orice adresă din Cluj-Napoca, București, Brașov și Timișoara, prin platforma Tazz. Punctele de pre-swap vor rămâne deschise până în prima zi de festival, iar ulterior procedura va putea fi efectuată doar la festival. Brățările pentru minori se pot ridica doar de la intrarea în festival.

Față de anul trecut, organizatorii au suplimentat cu 30% numărul de autobuze și cu 50% capacitatea în trenurile EC, astfel că acestea devin cea mai simplă și rapidă cale de a ajunge în festival. Timpul de așteptare în orele de vârf va fi de aproximativ 30 de minute. Biletele pot fi cumpărate în avans de aici iar participanții au la dispoziție o linie WhatsApp dedicată prin care pot sesiza orice probleme legate de transport.

Citește și:

Cei care aleg să vină la castel cu mașina sunt îndemnați să-și ia prietenii cu ei. Mașinile cu toate locurile ocupate vor primi parcare gratuită, iar pasagerii vor putea câștiga o mulțime de premii prin inițiativa Carpooling by OMV.

Experiența EC este 100% cashless. Alimentarea brățării se poate face online, în contul de utilizator creat pe electriccastle.ro, dar și la fața locului, la ghișeele dedicate, cu cash sau cu card.

Festivalul are, și acest an, propriul supermarket, peste 35 de restaurante, chiar și o zonă de grill pentru cei care vor să-și pregătească singuri masa. Accesul cu alimente și apă este permis doar pentru cei cazați în EC Village, atât timp cât produsele nu sunt ambalate în recipiente de sticlă. Aparatele foto & video, laptopurile, medicamentele, steagurile & selfie sticks și apa în bidoane de plastic sigilate, sunt acceptate la accesul în festival și camping. Nu pot fi aduse în nicio zonă din festival: droguri, cuțite și bricege, arme, explozibil, alcool, animale, biciclete, skate-uri, umbrele, instrumente muzicale, graffiti, stickere, materiale publicitate, mobilier de grădină, sisteme audio, drone.

Citește și:

Toate informațiile se regăsesc detaliate pe site-ul EC, iar pentru întrebări suplimentare poate fi consultată pagina de FAQ. Biletele pentru Electric Castle 9, accesul în camping și ultimele structuri de cazare disponibile pot fi cumpărate de pe www.electriccastle.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.