Setari Cookie-uri

Noul videoclip semnat Billie Eilish s-a lansat! Vezi aici noua piesă a artistei

Așteptarea a luat sfârșit, noul videoclip al lui Billie Eilish este aici! "Male Fantasy" este piesa al cărui videoclip a fost regizat de către artistă. Fanii se pot bucura acum de toate piesele celui mai tânăr câștigător Grammy, piese pe care le pot găsi pe albumul "Happier Than Ever" al artistei.

Billie Eilish a lansat videoclipul oficial al piesei "Male Fantasy". Melodia este prezenta pe cel mai recent album, "Happier Than Ever".H

Asculta albumul "Happier Than Ever": https://BillieEilish.lnk.to/HappierPR

Videoclipul este regizat si editat de Billie Eilish, acumuland mai mult de 2,2 milioane de vizualizari in 18 ore. Acesta este filmat intr-un ton albastru inchis si negru, prezentand-o pe Billie cand se muta dintr-o camera in alta, fiind in totalitate singura.

Billie a fost nominalizata pentru sapte premii la Grammy 2022, fiind cea mai tanara artista nominalizata la 2 dintre cele mai importante categorii: Record of the Year, Album of the Year, Song of the Year, Best Pop Vocal Album si Best Pop Solo Performance.

Billie Eilish a devenit rapid unul dintre cei mai importanti artisti din lume. Piesa "ocean eyes" a fost single-ul de debut, iar albumul de debut "WHEN WE ALL GO TO SLEEP, WHERE DO WE GO?" a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 din SUA, dar si in alte 17 tari, fiind cel mai ascultat album al anului 2019 la nivel mondial.

Billie a devenit cel mai tanar artist nominalizat la premiile Grammy, cat si cel mai tanar castigator. La Grammy-urile din 2020, Billie a castigat Best New Artist, Album of the Year, Record of the Year, Song of the Year si Best Pop Vocal Album. Anul tecut, Billie a mai primit inca 4 nominalizari la Grammy, castigand Record of the Year pentru "everything i wanted" si Best Song Written For Visual Media cu "No Time To Die".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.