Setari Cookie-uri

Iuliana Luciu, singură și neliniștită! De ce nu reușește vedeta să își găsească un partner?

Iuliana Luciu nu a mai fost văzută la brațul vreunui bărbat de ani buni, însă nici ea nu se grăbește să se implice într-o relație serioasă. Sora mai mică a Nicoletei Luciu are alte priorități și spune că programul ei este destul de încărcat.

Iuliana Luciu una dintre cele mai curtate femei din showbiz, însă, la cei 35 de ani pe care îi are, vedeta nu și-a găsit încă un partener potrivit.

Sora mai mică a Nicoletei Luciu nu se grăbește să își găsească jumătatea, asta pentru că, spune ea, timpul ei este limitat și vrea să se distreze. Vedeta este extrem de ocuptă cu filmările emisiunii pe care o prezintă pe Antena 1, iar în restul timpului, Iuliana Luciu se bucură de viața de burlăciță.

‘’Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea. Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără”, a declarat Iuliana Luciu pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Citește și:

Chiar dacă Iuliana Luciu este singură, vedeta nu duce lipsă de pretendenți. Bărbații roiesc tot timpul în jurul vedetei, însă ea recunoaște că este pretențioasă în ceea ce privește un viitor partener.

‘’Vin, vorbesc cu mine. Eu vorbesc cu ei și cam atât. Sunt sociabilă până la un punct, dacă se sare calul, atunci pun stop.(…) Sunt foarte pretențioasă, dar nu pot să spun că eu caut ceva la un bărbat’’, a mai spus vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.