Setari Cookie-uri

Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri: Niciun bărbat nu face pasiuni pentru femei cumsecade

Cu ce atuurile reușește Iuliana Pepene să cucerească orice bărbat?

Iuliana Pepene este cea mai sexy prezentatoare de știri, iar în fiecare zi îi întâmpină pe telespectatori cu zâmbetul larg, de la pupitrul știrilor matinale. Vedeta are un program strict, de la care nu se abate niciodată. Cu toate că majoritatea oamenilor dorm la acea oră, frumoasa prezentatoare tv se trezește la ora 3, pentru ca la ora 5 să fie deja la redacție și să se machieze.

"În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3. Pare că am fusul orar inversat, pe Brazilia. Am o meserie decentă. Vin în redacție, la ora 5 mă machiez, ca la 6 să fiu live la știri.", a mărturisit IUliana Pepene, în podcastul lui Cătălin Oprișan.

Vedeta a mai vorbit și despre copilăria sa, dar și despre momentul în care a început să se îndrăgostească de domeniul auto.

Citește și:

"Am avut cea mai frumoasă copilărie. O perioadă superbă. Am crescut la Zărnești. Fără frați, fără surori. Ne jucam goagăle, un fel de golful lui Iohannis, dar un pic altfel. Luam capacii de la sticle, le îndreptam, se chemau beroase. Dădeam cu o bilă de rulment, cu degetul, și le dărâmam. Făceam și chestii cu carbit. Am fost cea mai bună la sprint în liceu, dar părinții nu mă lăsau să particip la competiții. Dar am rămas bună la fugă."a a mai spus Iuliana.

Frumoasa prezentatoare tv atrage toate privirile, iar pe paginile ei de socializare curg aprecierile și comentariile admirative. Recent, ea a postat un mesaj cu subînțeles, la care a primit mii de like-uri pe social media.

„Nimeni n-a făcut pasiuni pentru femei cumsecade. Doar zic!", a postat vedeta pe Instagram.

Citește și:

Iuliana Pepene, pasiuni pe patru roți

Iuliana Pepene este îndrăgostită încă din liceu de mașinile puternice, iar de curând s-a întors de la Salonul Auto ce a avut loc la Paris. Printre pasiunile sale se numără și mersul cu motorul, dar și cu ATV-ul prin pădure.

"De mică mi-au plăcut mașinile. Urmăream cum conduce tatăl meu. În facultate, am devenit bolnavă tot timpul, am tras chiulul de la sport. Trebuia să merg în alte clădiri. "a mai menționat frumoasa vedetă, potrivit sursei citate mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.