Setari Cookie-uri

Iuliana Beregoi a dat BAC-ul și se pregătește de facultate în străinătate! Ce va studia artista?

Deși a avut un an plin de concerte și evenimente, Iuliana Beregoi a luat note de trecere la examenul maturității, iar acum se pregătește pentru facultate.

Iuliana Beregoi, artista de 19 ani iubită de numeroși tineri, a terminat în acest an liceul și a luat note de trecere la BAC. Artista nu se oprește aici, iar acum se pregătește pentru încă un pas important în viața sa, admiterea la facultate.

Deși are multe concerte, proiecte muzicale și evenimente, Iuliana Beregoi nu renunță la studii. Pe lângă muzică, artista vrea să studieze o la o facultate din Republica Moldova.

„M-am pregătit intens și mă bucur că am terminat totul cu bine. Eram foarte emoționată și când am aflat notele am fost supermulțumită. O să dau la o facultate în Moldova probabil. Nu știu dacă o să merg la frecvență redusă sau normal, dar încă mă gândesc. Nu cred că o să fie ceva legat de muzică, probabil de business.”, a declarat Iuliana Beregoi, la Antena Stars, conform spynews.ro.

Citește și:

Cu toate că va studia în Republica Moldova, Iuliana Beregoi și-a cumpărat casă în România. Vedeta este tare mândră de imobilul său, pentru care a muncit enorm. Ea a apelat la un designer de interior din Republica Moldova, pentru ca amenajarea casei să fie exact așa cum și-a dorit.

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o să-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun. Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiti. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipă de management. Vă iubesc!”., a mai mărturisit Iuliana Beregoi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.