Setari Cookie-uri

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, ceartă de zile mari la America Express. De la ce a pornit: Ți se pare că te iau la mișto?

Iuliana Pepene și Sonia Simionov și-au ieșit din minți în timpul cursei pentru a doua imunitate de la America Express. Concurentele și-au atuncat cuvinte grele. Iată cum a decurs conversația lor!

Emisiunea America Express îi pune pe concurenți în situații care mai de care mai complicate, iar una dintre cele pe care le-au avut de dus la bun sfârșit seara trecută a fost cea de-a munci într-o fermă. Fiecare echipă a avut câte o treabă de făcut, iar prima echipă ajunsă la panou a fost cea care a ales ce trebuie să facă fiecare echipă și, spre surprinderea tuturor, cei care au avut ocazia de a face aceste alegeri a fost echipa formată din Mike și Iulia Albu.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost nevoite să hrănească niște viței cu lapte, în ferma respectivă, iar în timp ce așteptau ca acesta să se încălzească, au avut un schimb de replici dur. Ei bine, nimeni nu se aștepta la asemenea reacții din partea lor, mai ales că relația lor este una destul de bună, doar că tensiunile din concurs, oboseala și stresul că vor ajunge în cursa pentru ultima șansă și-au spus cuvântul.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.