Setari Cookie-uri

Iuliana Tudor este în doliu. Mama vedetei s-a stins din viață, după o luptă grea

Iuliana Tudor și-a pierdut cea mai dragă ființă, mama sa. Vedeta a postat un mesaj emoționant în care îi mulțumește celei care i-a dăruit viață.

Prezentatoarea TV Iuliana Tudor trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce, în data de 8 noiembrie, de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, mama sa a încetat din viață. În vârstă de 46 de ani, vedeta TV a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, împărtășind durerea ei cu publicul și aducând un omagiu celei care i-a dat viață. Prezentatoarea tv a împărtășit pe platformele de socializare o parte din povestea vieții mamei sale, o femeie remarcabilă care a înfruntat ultimii ani cu mult curaj.

„Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață!

Citește și:

Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ! Dumnezeu să o odihnească! Rog pe toți colegii din media să trateze subiectul cu normalitate și decență. Vă multumesc!”, este mesajul transmis de vedeta TVR, pe rețelele de socializare.

Mama Iulianei Tudor a fost înmormântată în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Ultima apariție publică a acesteia a avut loc la lansarea cărții "Fericirea nu costă nimic" pe 26 octombrie, unde câteva pagini i-au fost dedicate. În cartea sa, Iuliana Tudor a împărtășit amintiri din perioada copilăriei sale și din povestea mamei sale, care s-a luptat pentru a-i oferi o copilărie fără lipsuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.