Setari Cookie-uri

Mesajul Oanei Pellea pentru regretatul său tată. Amza Pellea s-a stins din viață în urmă cu 39 de ani, răpus de cancer

Astăzi se împlinesc 39 de ani de când marele actor Amza Pellea a trecut în neființă. Fiica sa, Oana Pellea a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în cinstea tatălui său.

Amza Pellea a murit la doar 53 de ani, în urma unui cancer pulmonar care s-a răspândit galopant. La 39 de ani de la moartea sa, actrița Oana Pellea le-a mulțumit tuturor care nu îl uită și îl iubesc în continuare pe actorul din "Nea Mărin Miliardar".

"12 decembrie…

Tată, 39 de ani de când te ai mutat la Domnul…Cu trecerea timpului…dorul se mărește, cuvintele iși pierd sensul…cu trecerea timpului nu mi mai rămâne nimic decât iubirea asta ce îmi explodează in întreaga ființă. Iti mulțumesc ca te ai cuibărit in mine si te simt in fiecare clipă a vieții mele! Dumnezeu sa te tina in Lumina Lui! Te iubesc, tată! Oameni buni, vă mulțumesc că nu l uitați si ca il iubiți. Prin iubirea voastră AMZA CONTINUĂ SA TRĂIASCA. Aprinderi o lumânare si oferiți un pahar de apă in memoria lui. Dumnezeu ne răsplătește după iubirea ce o răspândim in jur. Va mulțumesc.", a fost mesajul postat de actrița Oana Pellea.

Citește și:

Amza Pellea a murit în urmă cu 39 de ani, în urma unui cancer pulmonat agresiv. Deși a încercat să țină boala sub control, din păcate, destinul a decis pentru el. Oana Pellea a vorbit despre viciul tatălui său și cum el a rugat-o să renunțe la țigări.

Tata meu. Trăgea din țigară ca și când ar fi fost prima și ultima data. Trăgea din țigară ca și cum știa ca viața e scurta și merita arsa și cheltuită...Trăgea din țigară pana la capăt, pana ardea toată...cum si-a ars superb viața.Când a murit m-a rugat doua lucruri!

1. Sa am grija de mama

Și 2. Sa mă las de fumat.”, a scris Oana Pellea, pe Facebook, în cadrul unui mesaj în care face apel către fumători pentru a se lăsa de acest viciu.

O altă ipoteză asupra morții marelui actor oltean a fost aceea că a fost iradiat. Deși suferea de cancer, Securitatea s-a ocupat de radierea lui Amza Pellea, accelerându-i sfâtșitul. Deși nu există dovezi clare penru a confirma ipoteza, la un moment dat și Oana Pellea a dat de înțeles că orice ar fi fost posibil.

Citește și:

„Sinceră să fiu nu pot să vă spun dacă această poveste este reală sau nu”, a spus Oana Pellea, în trecut.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.