Setari Cookie-uri

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita sa! Reacția Oanei Moșneagu: O stagiune promisă pe viață...

Vlad Gherman și iubita sa, Oana Moșneagu, s-au logodit în urmă cu câteva zile, după o relație de doi ani. Imagini de la momentul special din viața celor doi.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au sărbătorit o nouă etapă în relația lor de 2 ani, oferind publicului un moment magic - cererea în căsătorie, care a avut loc la finalul spectacolului de teatru "Îmblânzirea scorpiei", unde au jucat rolurile principale.

Evenimentul special a avut loc în seara de vineri, 11 august 2023, în cadrul premierii piesei "Îmblânzirea scorpiei", desfășurată la Palatul Mogoșoaia. După finalul spectacolului, într-un cadru cu adevărat de poveste, Vlad Gherman a surprins pe toată lumea așezându-se în genunchi în fața Oanei Moșneagu, cerând-o în căsătorie.

Oana Moșneagu a împărtășit momentul magic cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, postând imagini de la momentul cererii în căsătorie. În mesajul său, ea a subliniat că fotografiile vorbesc mai mult decât ar putea face cuvintele și și-a exprimat recunoștința față de prieteni și față de familia celor doi pentru sprijinul și bucuria oferite în acest moment important.

Citește și:

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie. Le mulțumim și prietenilor, și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”, a scris Oana în dreptul fotografiilor.

Vlad Gherman nu s-a lăsat mai prejos și a transmis publicului cât de mult înseamnă pentru el partenera sa, Oana Moșneagu. Actorul a menționat că, în cei doi ani petrecuți împreună, Oana l-a ajutat să crească și să se dezvolte, făcându-l un bărbat mai bun.

Citește și:

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a zis actorul, care apoi s-a așezat în genunchi în fața iubitei, cu inelul de logodnă în mână.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.