Setari Cookie-uri

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley? Cei doi se iubesc de 7 ani, însă începutul relației a fost stângaci

Gina Pistol a povestit cum l-a cucerit pe Smiley, dar și cine a făcut primul pas. Cei doi au o relație de 7 ani.

Gina Pistol a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu, acolo unde a vorbit despre relația cu Smiley. Cei doi se iubesc de aproape 7 ani, iar împreună au o fetiță superbă, pe Josephine.

Gina Pistol a mărturisit că îl admira din umbră pe Smiley, și că, la un moment dat, a decis să facă primul pas. Vedeta l-a cucerit pe artist cu desertul ei preferat, iar de atunci Smiley a avut ochi doar pentru ea.

Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat.

Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac și i-am trimis o poză. Și îmi zice „Ce poftă am, ce aș mânca!”. Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni. A stat vreo trei ore la mine atunci.”, a povestit prezentatoarea tv.

Citește și:

Gina Pistol își dorea de mult timp să găsească un bărbat bun, blând, căruia să îi placă lucrurile simple și care să o echilibreze. Smiley și Gina formează un cuplu bine sudat, iar personalitățile celor doi, deși opuse, se potrivesc perfect.

Vedeta a mai spus că este destul de temperamentală și impulsivă, atunci când vine vorba de a spune tot ceea ce gândește. Pe de cealaltă parte, iubitul ei, Smiley este mai matur și mai echilibrat în decizii.

Mă mai întreba lumea ce stil sunt eu.. sunt femeia cameleon, cred că le conțin pe toate. Bărbatul meu trebuie să mă echilibreze și să mă lase să fiu eu așa cum sunt. Eu mă cert cu pasiune, cu venă umflată. Andrei este foarte echilibrat, diplomat, atunci când ia o decizie stă și o gândește înainte.

Citește și:

Eu sunt opusul lui. Dacă îmi vine să spun ceva, orice, nu contează că dau foc la ce-i în jurul meu, spun. El are o maturitate, e foarte echilibrat. Facem șapte ani la anul, în martie. Se împacă bine cu felul meu de-a fi și asta am apreciat cel mai mult la el. Înainte să încep relația cu el, eram îndoielnică, mă întrebam dacă o să găsesc un om ca mine, simplu. Îmi doream să fie omul potrivit pentru mine, să fie un om bun, bun pentru mine.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcast-ului "LUCRURI SIMPLE".

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.